Σε συμφωνία με την Μαντόνα έφτασε η Warner Music Group, με στόχο το επαναλανσάρισμα του συνόλου του μουσικού της καταλόγου, σταδιακά, μέσα στα επόμενα χρόνια. Η συμφωνία καλύπτει συνολικά 17 άλμπουμ, όπως επίσης singles, soundracks, live άλμπουμ και συλλογές της σούπερσταρ της ποπ.

«Μεγάλη συμφωνία» Warner – Μαντόνα

Το μεγάλο «deal» ουσιαστικά σηματοδοτεί την αναβίωση της επαγγελματικής συνεργασίας μεταξύ τους, η οποία ξεκίνησε πριν περίπου σαράντα χρόνια, όταν η Warner (μέσω της Sire Records) ήταν το στούντιο που κυκλοφόρησε το πρώτο single της Μαντόνα, το 1982.

Σε συμφωνία με την Μαντόνα έφτασε η Warner Music Group, με στόχο το επαναλανσάρισμα του συνόλου του μουσικού της καταλόγου, σταδιακά, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Έτσι, την ερχόμενη χρονιά η Μαντόνα, με τη συνεργασία αυτή, θα γιορτάσει τα σαράντα της χρόνια στη δισκογραφία.

«Είμασταν καταπληκτικοί συνεργάτες και είμαι ενθουσιασμένη για το ξεκίνημα του νέου αυτού κεφαλαίου μεταξύ μας, που θα γιορτάσει τον (μουσικό) κατάλογο των τελευταίων σαράντα χρόνων», τόνισε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, που σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Έκλεισε τα 63 της χρόνια.

Η «Material Girl» παραμένει μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στο διεθνές μουσικό στερέωμα, έχοντας πουλήσει πάνω από 300 εκατ. δίσκους και cd, επίδοση που την έβαλε στο Rock & Roll Hall of Fame ήδη από το 2008.

Η πλουσιότερη τραγουδίστρια όλων των εποχών 

Σε συμφωνία με την Μαντόνα έφτασε η Warner Music Group, με στόχο το επαναλανσάρισμα του συνόλου του μουσικού της καταλόγου, σταδιακά, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, παραμένει η πιο πλούσια γυναίκα τραγουδίστρια όλων των εποχών, με προσωπική περιουσία που υπολογίζεται στα 850 εκατ. δολάρια. Το μουσικό Billboard την τοποθετεί στη λίστα του Hot 100 όλων των εποχών στη δεύτερη θέση, κάτω από τους Beatles, αλλά πάνω από τον Έλτον Τζον και τον Έλβις Πρίσλεϊ. Επίσης, διατηρεί ακόμη τον τίτλο της solo artist με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών στη μουσική βιομηχανία.

Η Μαντόνα είναι κάτοχος επτά βραβείων Grammy, μεταξύ άλλων για τα άλμπουμ «Ray of Light», «Like a Virgin» και «True Blue», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει ή και σκηνοθετήσει ταινίες, όπως η «Evita» και το «W./E».

Μάλιστα, τον ερχόμενο Οκτώβριο ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, υπό τον τίτλο «Madame X», που ήταν και η ονομασία του 14ου άλμπουμ της, το οποίο κυκλοφόρησε πριν την πανδημία.

Σημειωτέον πως η Μαντόνα είναι μόλις η τελευταία από τη σειρά των καλλιτεχνών που έχουν προχωρήσει, τους τελευταίους μήνες, σε συμφωνία με την τρίτη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο. Έχει προηγηθεί η πολύκροτη συμφωνία συνεργασίας της εταιρείας με τον Γάλλο DJ, Ντέιβιντ Γκέτα, τον Ιούνιο. Επίσης, η εταιρεία έχει ήδη στους κόλπους της διάσημα ονόματα όπως ο Εντ Σίραν, ο Μπρούνο Μάρας και η Cardi B.