Η βασίλισσα της pop γίνεται τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 63 ετών. Και ζητά από τους θαυμαστές της ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο. Η Madonna διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα 16 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ουσιαστικά, η Μαντόνα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη φήμη της για να συγκεντρώσει χρήματα, με στόχο την αγορά κρεβατιών για τα παιδιά της Αϊτής.

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, η Μαντόνα ζήτησε από το κοινό της να βοηθήσει στην συγκέντρωση 250.000 δολαρίων για τον οργανισμό Partners In Health, που προσφέρει στήριξη στους πληγέντες της Αϊτής.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο, ζητώντας την συνεισφορά του κόσμου, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο ποσό, το οποίο θα διατεθεί για κρεβάτια, που προορίζονται για τους πληγέντες -και ειδικότερα για παιδιά- στο νοσοκομείο Μαλάουι.

Μαντόνα: Έχει γενέθλια και κάνει έκκληση για βοήθεια

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, το κάθε κρεβάτι, θα γράφει επάνω του το όνομα του καθενός, που έκανε την δωρεά, προς τιμήν της προσφοράς του.

Ο γιος της Madonna, Rocco, στην πρώτη του φωτογράφιση

Ο Rocco Ritchie, ο γιος της Madonna και του Guy Ritchie, φαίνεται να έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική τους αύρα, καθώς πρωταγωνιστεί σε φωτογράφιση μόδας για πρώτη φορά, φορώντας κοστούμια vintage των δεκαετιών 1940 και 1950.
Στην φωτογράφιση η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο, ο Rocco φόρεσε vintage ρούχα με χαρακτηριστικά των δεκαετιών 1940 και 1950, όπως φαρδιά παντελόνια με ρεβέρ και ασπρόμαυρα παπούτσια.

Ο γιος της Madonna σπουδάζει καλές τέχνες στην σχολή Τεχνών και Ντιζάιν «Σεντ Μάρτινς» στο Λονδίνο και τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα ρετρό στυλ, καθώς επιλέγει να φοράει κοστούμια και ρούχα εποχής. Αυτή την τάση φαίνεται να έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του, ενώ από τη διάσημη μαμά του την εκκεντρικότητά της.

Ο Ritchie ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον πατέρα του, μιας και οι γονείς του χώρισαν το 2008 και το 2016 κατέληξαν σε συμβιβασμό σχετικά με την επιμέλεια του.