Δύο ντέρμπι γίνονται σήμερα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο Καραϊσκάκη παίζουν ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ. Αφήνω το ματς της Τούμπας και ασχολούμαι με το άλλο ντέρμπι.

Οι αποδόσεις δίνουν μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό που θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει στους 3 βαθμούς τη διαφορά του από την ΑΕΚ. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2 ομάδες όπως συνέβη στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη όπου κέρδισε με 2-1 ο Ολυμπιακός. Στο 1,75 είναι το Goal/Goal στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Ισπανία η Βαλένθια παίζει μία κατηγορία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Έλτσε. Καλές σχέσεις έχουν οι 2 ομάδες. Αξίζει το ποντάρισμα στο «διπλό» που δίνει απόδοση 1,87.

Ανοιχτό ματς με πάνω από 2 γκολ βλέπω να γίνεται ανάμεσα στην Μονπελιέ και τη Ρεν. Δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της η γηπεδούχος αν και δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες. Είναι ικανή για να σκοράρει στην έδρα της. Το ευρωπαϊκό εισιτήριο κυνηγάει η Ρεν. Πληρώνει 1,82 το Over.

Από το γαλλικό πρωτάθλημα ξεχώρισα και το Goal/Goal στο βραδινό ντέρμπι της Λυών με τη Μαρσέιγ. Η γηπεδούχος έχει πλέον ελπίδες για να βγει στην Ευρώπη. Η φιλοξενούμενη θέλει να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 1,52 είναι το Goal/Goal.

Την ίδια επιλογή έκανα και στη Γερμανία για το παιχνίδι της Λεβερκούζεν με τη Λειψία. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν με άνεση. Το Goal/Goal πληρώνει 1,54 στο Πάμε Στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα