Μία δυσάρεστη έκπληξη είχε σήμερα, Τρίτη 04/06, η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο που έχουν αποκτήσει μαζί με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, είχε κλαπεί.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου «ανέβασε» story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την απώλεια του αυτοκινήτου της.

Η ίδια, δήλωσε ότι βρίσκεται σε σοκ, ενώ ζήτησε βοήθεια από τους followers της, καλώντας τους να προβούν σε κοινοποιήσεις της εν λόγω ανάρτησης, ώστε να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η ανάρτησή της για την κλοπή του αυτοκινήτου της

«Είμαι σε σοκ! Σήμερα το πρωί μάς έκλεψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μας! Σας παρακαλώ, όσοι μπορείτε κοινοποιήστε το!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του αυτοκινήτου που έχουν με τον Σπύρο Μαρτίκα, το οποίο εκλάπη.

Το story της συντρόφου του κοινοποίησε και ο Σπύρος Μαρτίκας, στον δικό του λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, και η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε πέσει θύμα κλοπής του αυτοκινήτου της, με την περιπέτειά της, ωστόσο, να έχει αίσιο τέλος, αφού, με τη βοήθεια συσκευής εντοπισμού, κατάφερε να το ανακτήσει.

Διαβάστε ακόμη