Τις τελευταίες εβδομάδες σχεδόν όλος ο κόσμος στον πλανήτη ασχολείται με την επιστροφή των “Μπένιφερ”, για τους λάτρεις ωστόσο της ωρολογοποιίας η αναζωπύρωση της σχέσης του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ, σήμαινε επίσης και την επιστροφή ενός θρυλικού ρολογιού.

Oι φήμες

Βασικά οι φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού ξεκίνησαν όταν ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε να φοράει το ρολόι που του είχε χαρίσει η Λόπεζ όταν είχαν σχέση, κάτι που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του λογαριασμού στο twitter των οπαδών των “Μπένιφερ”, Bennifer Tea (lol), παρακάτω

Το ρολόι εντοπίστηκε για πρώτη φορά στον καρπό του Άφλεκ σε ένα παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς, ωστόσο, έκανε το ντεμπούτο του στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού “Jenny From the Block” της Λόπεζ, το 2002. Φυσικά, για πολλούς η επανασύνδεση του ζευγαριού είναι εξαιρετικά συναρπαστική – αλλά για τους λάτρεις του ρολογιού το μόνο ερώτημα είναι: Ποιος δημιούργησε αυτό το ρολόι; Είναι ένα custom Cartier; Ένα Patek; ή κάτι άλλο;

Franck Muller

Τελικά το μυστήριο λύθηκε από την ιστοσελίδα Hodinkee, όπου οι ειδικοί της αναγνώρισαν το κομμάτι στο καρπό του Μπεν Άφλεκ. Πρόκειται για ένα Franck Muller Cintrée Curvex, το οποίο διαθέτει custom μπρασελέ από την Chrome Hearts (την αγαπημένη μάρκα του Καναδού ράπερ Drake), κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις ίδιες τις μάρκες.

Όπως επισημαίνει το Hodinkee, βγάζει αρκετό νόημα, δεδομένου ότι η Franck Muller είναι μια μάρκα που έχει μεγάλη απήχηση στους celebrities από τις αρχές του 2000 και εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο.