Τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην πολιτεία Πάρα της της βορειοανατολικής Βραζιλίας, στην πόλη Αουγκούστο Κορέα.

Στην πόλη φιλοξενείται το ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας «Εβδομάδα της Πατρίδας» και ένα από τα ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο τερματοφύλακας Αντόνιο Έντσο ντος Σάντος Σόουζα, γνωστός ως Πιξέ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο αντίπαλος του, με τη μπάλα να βρίσκει με δύναμη το στήθος του. Ο Πιξέ σηκώθηκε για να πανηγυρίσει με σφιγμένες τις γροθιές του προς τους συμπαίκτες του, αλλά μετά από λίγα βήματα κατέρρευσε στο παρκέ!

Αμέσως όλοι ζήτησαν να έρθουν κοντά του οι γιατροί των ομάδων και του αγώνα, με τον άτυχο τερματοφύλακα μετά από λίγα λεπτά να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

Διαβάστε ακόμη: