Ο Τούρκος σεφ ευελπιστεί ότι η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε.
Τα τελευταία χρόνια το εστιατόριο Nusr-et στην Μύκονο απασχόλησε την κοινή γνώμη για τους τζίρους εκατομμυρίων που έκανε.

Υπήρξε εποχή που στο μαγαζί γινόταν τριπλό sitting, τα τραπέζια δηλαδή άλλαζαν πελάτες τρεις φορές από τις 8 μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα, σερβίροντας καθημερινά πάνω από 600 κουβέρ.

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Σύμφωνα με το mykonoslivetv, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Σύμφωνα με το mykonoslivetv, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα