Αντιμέτωποι με ασυνήθιστες καταστάσεις- σημεία των καιρών– βρέθηκε η Ολομέλεια της Βουλής, καθώς μετά από rapid test στο οποίο υποβλήθηκε ο υπουργός υποδομών, Κώστας Καραμανλής, βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο προεδρεύων της συνεδρίασης Απ. Αβδελάς αναγκάστηκε να διακόψει τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα διπλώματα οδήγησης προκειμένου να απολυμανθεί η αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο υπουργός ήταν το πρωί στο Κοινοβούλιο καθώς συζητείται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου για τις αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στην Ολομέλεια, ο κ. Καραμανλής διαγνώστηκε θετικός στο πρώτο rapid test που έκανε, ενώ θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ.

Η συνεδρίαση της Βουλής, όπου εξετάζεται το νομοσχέδιο για τα διπλώματα στους 17ρηδες διεκόπη απότομα, καθώς ο αρμόδιος Υπουργός βγήκε θετικός σε rapid test το οποίο υπεβλήθη.

Συμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Υποδομών (που φορούσε τη μάσκα του στους χώρους της Βουλής) θα κάνει μοριακό τέστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι φορέας του ιού.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας θα ξεκινήσει εκ νέου το πρωί της Πέμπτης.