Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του 63χρονου εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν με καταγωγή από τη Γαλλία και τη Συρία, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του στη Βούλα.

Οπως φαίνεται ο 63χρονος είχε αφήσει σημείωμα, είχε στείλει συγκεκριμένα ένα γραπτό μήνυμα στην 32χρονη σύζυγό του γράφοντάς της ότι να τον συγχωρέσει για αυτό που θα κάνει.

Η 32χρονη σύζυγος του βρισκόταν στον πάνω όροφο της κατοικίας του ζευγαριού στη Βούλα, άκουσε τον ήχο του πυροβολισμού κατέβηκε και τον βρήκε νεκρό μέσα στο δωμάτιο του υπογείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στηρίξει την καραμπίνα ανάμεσα στα πόδια του και την κάνη στο στήθος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εφοπλιστής, είχε βγει το πρωί από το σπίτι επέστρεψε το μεσημέρι, έφαγε με την σύζυγό του και στη συνέχεια πήγε στο υπόγειο του σπιτιού.

Τίποτα σύμφωνα με μαρτυρίες δεν προδιέθετε τη μετέπειτα πράξη του…

Η οικογένειά του είναι συγκλονισμένη και βουτηγμένη στο πένθος μετά τον σοκαριστικό χαμό του Ιμάντ Ζέιν.

Η ναυτιλιακή Naftomar

Ο Ιμάντ Ζέιν με την πρώην σύζυγό του και μαζί με τον αδελφό του και την σύζυγό του είχαν ιδρύσει τη ναυτιλιακή Naftomar.

Μετά το χωρισμό του με την Λούλου Ζέι ο Ιμάντ Ζέιν παντρεύτηκε την δεύτερη σύζυγό του, μια Ελληνίδα με την οποία απέκτησαν δίδυμα.

Αναφέρει η Naftamar στο σημείωμα με το οποίο συστήνεται στο κοινό στον ιστότοπό της:

«Από την ίδρυσή της στη Βηρυτό του Λιβάνου, το 1972, ως εμπορικός οίκος που επικεντρώθηκε στη διανομή πετρελαιοειδών στην περιοχή της Μεσογείου, η Naftomar εξελίχθηκε σε σημαντικό παράγοντα στον τομέα του υγραερίου.

Μετά την πρώτη συναλλαγή το 1976, σύντομα εκμεταλλευτήκαμε τις τεράστιες δυνατότητες της αγοράς υγραερίου- αυτό οδήγησε εν ευθέτω χρόνω στο άνοιγμα ενός γραφείου ναύλωσης και διαχείρισης πλοίων στον Πειραιά, στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, άνοιξαμε επίσης ένα γραφείο στο Παρίσι με την επωνυμία CHEMIGAZ S.A.R.L. Με αυτόν τον τρόπο, τέθηκαν οι βάσεις για να καθιερώσουμε αποτελεσματική επικοινωνία με τους μεγάλους πετρελαϊκούς οίκους, τους μεσίτες και την αγορά υγραερίου.

Το 1991, η επιχειρηματική διεύθυνση της NAFTOMAR μεταφέρθηκε στη Βούλα στην Αθήννα, παρέχοντας στη διοίκηση και το προσωπικό της ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Παρά τις αρχικές εμπορικές δυσκολίες με τα ναυλωμένα πλοία, το 1977 το εμπόριο υγραερίου και οι δραστηριότητες των πλοίων ενώθηκαν με την απόκτηση του πρώτου μας ειδικού πλοίου, του LPG/C Gaz Unity των 4.000 m3.

Αυτό το σημαντικό βήμα άνοιξε το δρόμο για την επέκτασή μας στην αποκλειστική μεταφορά υγραερίου. Στην πορεία προσλάβαμε εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ παράλληλα αυξήσαμε σταδιακά τη χωρητικότητα του στόλου μας».

Οι γάμοι χλιδής της νεαρότερης γενιάς της οικογένειας

Η οικογένεια είναι γνωστή στους κοσμικούς κύκλους και πριν δύο χρόνια μέλος της, ο ανιψιός του 63χρονου που έβαλε χθες τέλος στη ζωή του είχε παντρευτεί στο Μονακό κάνοντας έναν από τους γάμους της χρονιάς, έναν γάμο απίστευτης πολυτέλειας στον οποίο μάλιστα τραγούδησε και η Ρίτα Ορα!

Ο Σάμι Ζέιν, της νεότερης γενιάς της οικογένειας παντρεύτηκε την Λόρεν Φαν Μπέρκελ τον Οκτώβριο του 2021 με τους Ζέιν να απασχολούν και τα ελληνικά έντυπα για τον απίστευτο αυτό γάμο.

Περισσότεροι από 700 καλεσμένοι, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες βρέθηκαν στο πριγκιπάτο, καταλύοντας σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, όπως το Hermitage, το Hotel de Paris, το Monte Carlo Bay και άλλα.

Μάλιστα, η οικογένεια Ζέιν ναύλωσε αεροσκάφη για την πτήση Αθήνα – Νίκαια και πολυτελή αυτοκίνητα για τη μετάβαση μετά στο Μονακό.

Νωρίτερα, το 2015 ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, η Ταμάρα Ζέιν με τον Λεωνίδα Φωτεινόπουλο είχαν παντρευτεί σε έναν γάμο επίσης απίστευτης χλιδής στην Λίμνη Βουλιαγμένης, σε έναν γάμο που επίσης είχε γράψει εποχή.

Διαβάστε ακόμη: