Ολοκληρώθηκε χθες η νεκροψία στη σορό του 53χρονου Λαρισαίου ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στο Βουκουρέστι όταν η οροφή του λεωφορείου που είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα με προορισμό τη Ρουμανία, συνθλίφτηκε αφού πέρασε κάτω από τη μεταλλική μπάρα.

Ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Τζορτζ Κρίστιαν Κιουρκά, ο οποίος εξέτασε τη σορό του 53χρονου, δήλωσε πως φέρει πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου να είναι τραυματική.

«Η νεκροψία ολοκληρώθηκε. Αυτή είναι  η πρώτη πληροφορία. Παραβρέθηκε άνθρωπος της οικογένειας ο οποίος και αναγνώρισε τον νεκρό. Η δεύτερη πληροφορία είναι ότι πήραν τη σορό, έχει φύγει από τις υπηρεσίες μας. Η αιτία του θανάτου ήταν τραυματική. Καθ’ όλα τραυματική. Είχε σοβαρά, πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και ειδικά στον θώρακα. Ο θώρακας συμπιέστηκε. Δεν γνωρίζω ακριβώς από τι», τόνισε στον Alpha.

Βουκουρέστι: «Μετά την κηδεία του 53χρονου, θα κινηθούμε νομικά»

Στο μεταξύ, επιβάτιδα του μοιραίου λεωφορείου τόνισε στο Mega πως ο οδηγός ήταν προσεκτικός, ενώ σημείωσε πως μετά την κηδεία του 53χρονου οι επιβάτες θα κινηθούν νομικά κατά του ταξιδιωτικού γραφείου και των ρουμανικών αρχών.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Όλα σκοτείνιασαν. Εγώ βρέθηκα ξαφνικά παγιδευμένη, το κεφάλι μου σφηνώθηκε στο κάθισμα. Άρχισα να φωνάζω. Στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι του λεωφορείου, άρχισα να βγάζω το χέρι μου έξω και το χτυπούσα στη λαμαρίνα για να με ακούσουν», είπε για το πώς βίωσε την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Βουκουρέστι.

Και συμπλήρωσε: «Προς τα πάνω είχα παγιδευτεί. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, από τη δεξιά μεριά ήμουν ελεύθερη. Με τράβηξαν, απεγκλωβίστηκα, πήρα τα πράγματά μου και βγήκα αμέσως έξω. Ήμουν χτυπημένη στο κεφάλι και στον αυχένα, αλλά τα άκρα μου ήταν εντάξει».

Η επιβάτιδα βρισκόταν μόλις δύο θέσεις πίσω από τον 53χρονο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. «Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες. Είναι τρομακτικό, δεν έχουμε όρεξη να φάμε, δεν χαμογελάμε. Είμαστε θλιμμένοι και τις επόμενες ημέρες θα ξαναζήσουμε το ίδιο δράμα, όταν θα έρθει η σορός του συνανθρώπου μας και θα πάμε στην κηδεία», δήλωσε ενώ όσο αφορά τον οδηγό, είπε ότι ήταν ήρεμος και προσεκτικός στην οδήγηση, ωστόσο από την οδηγική του συμπεριφορά ήταν φανερό πως δεν είχε εμπειρία στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη Ρουμανία.

Διαβάστε ακόμη: