Επιστροφή στο… σπίτι για τον Κώστα Μανωλά και την ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησαν, τον Ολυμπιακό! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πάλι την υπέρβαση και έφερε στο Λιμάνι τον κορυφαίο Έλληνα αμυντικό!

Ο Μανωλάς βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και πριν από λίγη ώρα πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και απομένουν λεπτομέρειες για να επιστρέψει και επίσημα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Έλληνας στόπερ μετά από μια τεράστια καριέρα στη Serie A σε Ρόμα και Νάπολι επιστρέφει σπίτι του και θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας στις 18:00 το απόγευμα για να βάλει τις υπογραφές στο συμβόλαιο του.

Η είδηση της επιστροφής του Κώστα Μανωλά έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του Ολυμπιακού που ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον αγαπημένο τους παίκτη.

«Βόμβα» Μαρινάκη! Έφερε τον Κώστα Μανωλά στο Λιμάνι

Συμφωνία με Νάπολι

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για τον παίκτη, ο Ολυμπιακός κατέληξε σε συμφωνία και φέρνει πίσω έναν κεντρικό αμυντικό από το κορυφαίο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες τις προηγούμενες μέρες, στην Ιταλία κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που μιλούσαν για αποχώρηση του Μανωλά από τους παρτενοπέι, αλλά και επαφές με τον Ολυμπιακό, με την Corriere dello Sport μάλιστα να τονίζει σήμερα ότι το ταξίδι του 30χρονου αμυντικού στη χώρα μας δεν είναι για προσωπικούς λόγους, αλλά για να κλείσει το deal με τους ερυθρόλευκους. Όπως κι έγινε.

Όσον αφορά το μέγεθος της μεταγραφής του Μανωλά στον Ολυμπιακό, η καριέρα και οι αριθμοί του μιλούν από μόνοι τους. Ο Μανωλάς έχει κάνει μια μεταγραφή 15.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα, ενώ το καλοκαίρι του 2019 η Νάπολι έβγαλε από τα ταμεία της 36.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της. Από εκεί και πέρα, ο 30χρονος στόπερ στην καριέρα του έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα στην προηγούμενη θητεία του στο λιμάνι και ένα κύπελλο Ιταλίας με τη φανέλα της Νάπολι.

Ο Μανωλάς πάντα έλεγε ότι αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αυτό θα γίνει μόνο για τον Ολυμπιακό! Η επιθυμία του τώρα γίνεται πράξη…