Παρελθόν από το δυναμικό του Sport FΜ αποτελεί ο έμπειρος δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Βέργης ήταν επί σειρά ετών από τα «δυνατά ονόματα» του σταθμού και ιδιαίτερα στην πρωινή ζώνη. Με την εκπομπή «Αντεπίθεση» στο ίδιο μήκος κύματος με την «Φουλ Επίθεση» που είχε για πολλά χρόνια στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο το όνομα του έμπειρου δημοσιογράφου δεν περιλαμβάνεται πλέον στο πρόγραμμα του Σταθμού.

Την εκπομπή τη συνεχίζει μόνος του ο Βάιος Τσούτσικας.

«Καρφώνει» Αλαφούζο ο Βασίλης Βέργης

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στον Βασίλη Βέργη κοινοποιήθηκε με εξώδικο η λύση της συνεργασίας, την Παρασκευή (12/11) το βράδυ!

Το «γιατί» είναι κάτι που μόνο οι δύο πλευρές γνωρίζουν. Απ’ εκεί και πέρα, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα συνεχίσει τις αναλύσεις του στο SDNA που είναι από τους βασικούς σχολιαστές. Και φυσικά στη διεύθυνση της καθημερινής εφημερίδας LIVE SPORT.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος, πάντως, σε ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει τα εξής:

“Επειδή σέβομαι -και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειώνω: με τεράστια επιτυχια) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡ fm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τουτο: την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθούν ΟΛΑ τις επόμενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγουνται οι νομικές ενέργειες.

Υγ. Ευχαριστώ και δημοσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βαιο Τσουτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6″.

Βασίλης Βέργης