Η προτελευταία αγωνιστική γίνεται σήμερα στα play out της Super League. Η ισοπαλία είναι βολική στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εξασφαλίζουν την παραμονή τους και οι 2 ομάδες με τον 1 βαθμό. Γι’ αυτό έχει πέσει στο 2,05 το «Χ».

Πιθανό είναι το Goal/Goal στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν, αλλά δέχονται και γκολ. Πληρώνει 1,81 το Goal/Goal στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Premier League βλέπω να γίνεται ανοιχτό παιχνίδι με πάνω από 2 γκολ στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Κρίσταλ Πάλας. Ίσως επιστρέψει στις νίκες η Τότεναμ. Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να σκοράρει. Στο 1,74 είναι η απόδοση του Over.

Στην Bundesliga η Μπάγερν είναι στο +1 από την Ντόρτμουντ και αν κάνει το «διπλό» στη Βρέμη στο ματς με τη Βέρντερ θα πάει στο +4. Αύριο παίζει η Ντόρτμουντ με τη Βόλφσμπουργκ. Δύσκολα θα «σκοντάψει» σήμερα η Μπάγερν. Η νίκη της σε συνδυασμό με το επίσης πιθανό Over πληρώνει 1,55 στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Ιταλία η Μίλαν κινδυνεύει να χάσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. «Αυτοκτόνησε» την Τετάρτη με την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 που έφερε κόντρα στην Κρεμονέζε. Θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο στο ντέρμπι με τη Λάτσιο. Πληρώνει 1,78 ο «άσος» της.

Διαβάστε περισσότερα