Η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη, που παράλληλα με την υποκριτική είναι και δικηγόρος, μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και αποκαλύπτει αν θα τους υπερασπιζόταν.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε χαρακτηριστικά ότι «Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Θα έπεφτα από τα σύννεφα αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε αυτά, δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι είναι πολύ παρατραβηγμένα όλα αυτά. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση, υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τέτοια θέματα και να μην ασχολείται με θέματα ουσίας, αυτά τα οποία μας καίνε. Έπρεπε αυτοί που κατηγορούν να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, που θεωρούν ότι τους το έκανε και να μιλήσουν μαζί του. Να κάνουν μια κατ’ αντιπαράσταση συζήτηση. Έπρεπε να έχουν μια άλλη αντιμετώπιση. Όλο αυτό εγώ δεν το θεωρώ ανθρώπινο. Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Αν είναι να πεις κάτι για τον άλλο, θα πρέπει να το πεις μπροστά του. Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο».

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους».

«Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος. Αυτό που λένε. Πηγαίνετε στην Κουμουνδούρου, πηγαίνετε στην πλατεία Καραϊσκάκη και ελάτε να μου πείτε. Αν πάτε εκεί θα σας απαντηθούν πολλά σχετικά με όλα όσα έχουν ειπωθεί» συμπλήρωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.