Η Βίκυ Καγιά προχώρησε σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν κατά τη διάρκεια εξόδου της σε βραδινή εκδήλωση.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί «ήμουν υπάλληλος της Βίκυς, όχι φίλη», ενώ μίλησε για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής της επιστροφής.

Η Βίκυ Καγιά τόνισε ότι χάρηκε ακούγοντας τη δήλωση της Ζενεβιέβ Μαζαρί γιατί αποκάλυψε τι πραγματικά αισθάνεται για εκείνη. Σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου δεν θέλησε να τοποθετηθεί, αφού εξήγησε ότι πρόκειται για προσωπικό τους θέμα. Τέλος, ανέφερε ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να επιστρέψει τηλεοπτικά.

Αρχικά υποστήριξε: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να επιστρέψω τηλεοπτικά. Αν βρεθεί κάτι αργότερα που να μου αρέσει, γιατί όχι; Αλλά μόνο τότε. Ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του με τον δικό του τρόπο. Ο καθένας είναι υπεύθυνος, ώριμος να σκεφτεί αυτό που θέλει και καταλαβαίνει».

Στη συνέχεια, η Βίκη Καγιά πρόσθεσε: «Τι θα μπορούσα να πω εγώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου; Είναι καθαρά προσωπικό τους θέμα. Δεν μου πέφτει λόγος. Δεν υπάρχει πλάνο να βρεθούμε μαζί με την Ηλιάνα και την Ζενεβιέβ στο GNTM. Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα για μένα που δεν ισχύουν».

Κλείνοντας, σχολίασε τη δήλωση της Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Χάρηκα όταν άκουσα τη δήλωση. Επιτέλους αποκαλύπτει πώς πραγματικά αισθάνεται για μένα και τότε και τώρα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είχα χάσει έναν δικό μου άνθρωπο μία βδομάδα πριν την πρεμιέρα του Pop Up

Γιώργος Καράβας για Βίκυ Καγιά: Ήμασταν φίλοι, αλλά τώρα δεν μιλάμε πια

Έλενα Χριστοπούλου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η οικογένειά μου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί «αποκαλύπτει» τη σούπερ σέξι πλευρά της -Οι εικόνες «φωτιά» από τις διακοπές της

Διαβάστε ακόμη: