Η Βίκυ Καγιά έθιξε τους λόγους που την ώθησαν στο διάλειμμα που κάνει από την τηλεόραση και τη θετική επίδραση που έχει διαπιστώσει στη ζωή της, σε πρόσφατη συνέντευξής της.

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στο Instagram

«Είμαι πολύ καλά [αυτήν την περίοδο], δόξα τω Θεώ. Ξαναβρήκα την ισορροπία μου. Ξαναβρήκα τη Βίκυ που είχα ξεχάσει. Στο μυαλό μου νόμιζα ότι αυτή η Βίκυ δεν υπήρχε πια. Πίστευα ότι η ήρεμη και χαλαρή Βίκυ είχε τελειώσει, θες λόγω συνθηκών, θες επειδή μεγαλώνουμε… Κι όμως, την ξαναβρήκα. Με κόπο. Με ειδική αγωγή βιταμινών για έξι ολόκληρους μήνες. Πεταγόμουν στον ύπνο μου από το στρες. Κοιτούσα το ρολόι και αναρωτιόμουν αν έπρεπε να πάω πουθενά. Η υγεία μας όμως και η οικογένεια μας είναι πάνω από όλα» ανέφερε το γνωστό μοντέλο στο περιοδικό «ΟΚ!».

Για το μέγεθος της πίεσης πρόσθεσε: «Φυσικά και ήταν [μεγάλη η πίεση]. Θες με τη δουλειά, τα παιδιά, την καριέρα τη δική μου, την καριέρα του Ηλία, είχαν πέσει πολλά πράγματα μαζί. Τώρα που αξιολογώ την κατάσταση και όσο περνάει ο καιρός, συνειδητοποιώ ότι δεν αξίζει. Πρέπει να προσθέτεις πράγματα στο καλάθι σου μέχρι εκεί που μπορείς να αντέξεις».

Για την απόφαση της να κάνει μια παύση από τον τηλεοπτικό χώρο, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν ήταν γενναία [απόφαση], ήταν σίγουρα απαραίτητη, Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά. Είχα αναπτύξει περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας. Χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το burnout, που λένε, διαπίστωσα ότι υπάρχει. Εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη, να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή. Θα μου πεις «και παλιά δεν δούλευες έτσι;». Φυσικά, αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια οπότε υπήρχαν στιγμές ξεκούρασης».

Διαβάστε ακόμη: