Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προχώρησε σε δηλώσεις για τα χρόνια της στην τηλεόραση, το «Πάμε Πακέτο», το status του «sex symbol», τον γάμο της και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα».

Αρχικά, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμέτωπισε στην τηλεόραση: «Έχω δεχτεί σεξισμό στον χώρο της τηλεόρασης. Το έχω ακούσει από γυναίκα αυτό, ότι “έλα μωρέ, τι είναι η Χατζηβασιλείου; Ένα όμορφο κορίτσι”. Οκ, αλλά αυτό το κορίτσι κράτησε μια εκπομπή 15 χρόνια στο prime time, 1η σε τηλεθέαση και μάλλον δεν ήταν μόνο επειδή ήταν ένα όμορφο κορίτσι».

«Σιχαίνομαι τις κλίκες στην τηλεόραση» υπογράμμισε στη συνέχεια.

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, δήλωσε: «Καθόλου [δεν με ενόχλησαν]. Και η σάτιρα μες τη ζωή μας είναι. Μερικές φορές μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά αυτό είμαι, έτσι είμαι, οπότε αφού το είδαν έτσι, μπορεί να είδαν κάτι αληθινό. Εγώ εκείνη τη στιγμή ένιωθα να ταυτίζομαι και εκείνη τη στιγμή ταυτιζόταν ο μισός ελληνικός πληθυσμός».

Σχετικά με το αν θα ξαναέκανε κάτι στην τηλεόραση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε: «Με κάτι που θα μιλήσει στην ψυχή μου. Όπως και με το “Πάμε Πακέτο”. Ήταν το “Γράμμα” στην αρχή και μετά δημιούργησα το “Πάμε Πακέτο”. Αλλά ήταν αυτή η βασική ιδέα του να φέρει σε επαφή τους ανθρώπους. Το “Πάμε Πακέτο” ήταν ξεκάθαρα δική μου ιδέα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Νιώθω όμορφη. Παλιά ντρεπόμουν να το πω, δεν το πίστευα. Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν “sex symbol”, το θεωρώ πολύ τιμητικό».

Τέλος, σχετικά με το μυστικό για να διατηρηθεί ένας γάμος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου τόνισε: «Το μυστικό είναι: το να θες να διατηρήσεις έναν γάμο. Αλλιώς έχεις 200 λόγους να τον διαλύσεις. Και άμα θες να βρεις θέματα, βρίσκεις κάθε μέρα».

Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον γιο της: Οι ειδικοί μας έλεγαν ότι θα βλέπει 2,3 στα 10, λέει

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Υπάρχει πολλή τοξικότητα στην τηλεόραση, είναι ευλογία που είμαι εκτός

Διαβάστε ακόμη: