Για βιασμό συνελήφθησαν από αστυνομικούς της περιοχής, δύο άτομα, 33 και 45 ετών, κάτοικοι στα Ανώγεια, μετά από καταγγελία 32χρονης με τόπο διαμονής την Αθήνα.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι οι δύο Έλληνες προσέφεραν στη γυναίκα αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να τη μεθύσουν και ο ένας εξ αυτών, ο 33χρονος, να προβεί στην πράξη του βιασμού.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά, οι δύο άνδρες, μετέφεραν στο κέντρο υγείας Ανωγείων τη γυναίκα όπου την άφησαν, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών και συνελήφθησαν οι δύο άντρες τα στοιχεία των οποίων τους είναι γνωστά.

Την προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ η γυναίκα που υπέστη το βιασμό παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Στο μεταξύ, στην Ασφάλεια Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθεί, προκειμένου να δώσει κατάθεση η 32χρονη που η οποία είχε πάει στα Ανώγεια με την παρέα της προκειμένου να παρακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Βιασμός στα Ανώγεια: «Έγινε με τη συναίνεσή της»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, η γυναίκα με τον 54χρονο σύντροφο και την παρέα τους, κάθισαν μετά την εκδήλωση σε ταβέρνα της περιοχής.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και κάθισε στην ίδια παρέα και ο 33χρονος. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε, λόγω και του αλκοόλ, αδιαθεσία.

Τότε, ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Όταν την άφησε εκεί, οι γιατροί που την παρέλαβαν διαπίστωσαν κάποια πράγματα που τους έβαλαν σε υποψίες. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται, η 32χρονη δεν φορούσε εσώρουχο.

Οι γιατροί λοιπόν, ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς και τον σύντροφο της γυναίκας.

Ο 33χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη ενώ η 33χρονη από το Κέντρο Υγείας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι, κατά τις πληροφορίες από το τοπικό μέσο, ο 33χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί τη σεξουαλική πράξη, υποστηρίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.