Στην ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα σε βάρος του 35χρονου Βούλγαρου ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρόνης καθαρίστριας στα Πετράλωνα, προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές.

Συγκεκριμένα σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή, βιασμό κατ´εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Βιασμός- Πετράλωνα: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον Βούλγαρο

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος του 35χρονου Βούλγαρου ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρόνης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Σε βάρος του συνεργού του ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία. Οι δυο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στη συνέχεια σε τακτικό ανακριτή.

Βιασμός- Πετράλωνα: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον Βούλγαρο

Σε βάρος του συνεργού του ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.

Νωρίτερα, ο Βούλγαρος κατηγορούμενος και ο συνεργός του που φέρεται να τον υπέθαλπτε, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Και οι δυο φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Η σύλληψη 

Ο δράστης, ο οποίος κατηγορείτε για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα και του οποίου τώρα του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλυμμελήματα, συνελήφθη χθες, Τρίτη 22 Ιουνίου, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν να τον βάλουν στο χέρι και να τον οδηγήσουν στα γραφεία της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στο σπίτι ενός άλλου άνδρα, ο οποίος του παρείχε φαγητό και ρούχα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι κατά τη στιγμή της σύλληψής του από το κλιμάκιο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ, ο Βούλγαρος βιαστής καθόταν σε ένα καρεκλάκι πίσω από ένα περίπτερο στην οδό Δεκελείας στην Ν. Φιλαδέλφεια, κοντά στη στάση «Κουμπαρσίτα» και έπινε ούζο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι πρόκειται για έναν σκληρό κακοποιό με βαρύ παρελθόν καθώς το 2015 βίασε φοιτήτρια και επιχείρησε να τη δολοφονήσει ενώ «έσπασε στο ξύλο» και τον σκύλο της.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή και βγήκε το καλοκαίρι του 2020 με τον παλιό ποινικό κώδικα.