Την ζωή του έχασε ο 25χρονος τερματοφύλακας Arne Espeel από το Βέλγιο το βράδυ του Σαββάτου μετά από αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του φαίνεται να οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ο ποδοσφαιριστής της ερασιτεχνικής ομάδας της Δυτικής Φλάνδρας Winkel Sint-Eloois Β, απέκρουσε ένα πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Westrozebeke, πανηγύρισε έξαλλα, πριν καταρρεύσει στο γήπεδο

Έτρεμε και κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβαινε. Το ιατρικό προσωπικό έτρεξε κοντά του για να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες και έγινε χρήση απινιδωτή, χωρίς, ωστόσο, να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο, κατέληξε. 

Ο μικρότερος αδελφός του, Aaron, ήταν στο πάγκο της ομάδας όταν έλαβε χώρα το περιστατικό και είδε τα πάντα να εκτυλίσσονται μπροστά του.

«Πρόκειται για καταστροφή και σοκ για όλους» δήλωσε ο Patrick Rotsaert, αθλητικός διευθυντής του Winkel. «Ο Arne ήταν στην ομάδα όλη του τη ζωή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ήταν ένας φανταστικά συμπαθής τύπος, πάντα ευδιάθετος και πρόθυμος να βοηθήσει. Αυτό είναι πραγματικά ένα βαρύ πλήγμα. Πρώτα απ’ όλα για την οικογένειά του, αλλά και για ολόκληρο τον σύλλογό μας».

Διαβάστε ακόμη: