Η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στη θεατρική σκηνή, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.

Η ηθοποιός είχε αποφασίσει να απέχει για λίγο από το θέατρο, στην προσπάθειά της να ισορροπήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει με την παράσταση «Unfriend», που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

Από το πλευρό της φυσικά, δεν έλειψαν καλοί της φίλοι, αλλά και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος. Στο θέατρο τους εντόπισε στο τέλος της παράστασης, ο φωτογραφικός φακός, που εξασφάλισε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να εκφράσει τα συναισθήματά της για την θεατρική της επιστροφή.

«Πριν 9 χρόνια άφησα την Εύα μωρό στην κούνια της και έφυγα για να κάνω παράσταση… χθες βράδυ 9 χρόνια μετά στην επιστροφή μου στο θέατρο ηταν στο κοινό… Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα με λόγια είναι αδύνατον! Η πρεμιέρα αυτη ηταν αφιερωμένη στην Εύα λοιπόν. Στις φωτό δε φαίνεται φυσικά στις φωτό φαίνονται οι συνήθεις ύποπτοι – η τρελοπαρέα που δεν γινότανε να λείπει. Σας ευχαριστώ όλους! Σε ένα έργο που ο τίτλος είναι Unfriend η φιλία ξεχείλιζε και περίσσευε χθες βράδυ», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε ακόμη: