search

ΣΠΟΡ

Βασίλης Σπανούλης: Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του στη Basket league με το Περιστέρι

Το Περιστέρι συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του στη Basket league.

Το Περιστέρι συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του στη Basket league.

Στο ντέρμπι του πρωταθλήματος βόλεϊ, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ. Την εξαιρετική του πορεία στην μπάσκετ Λιγκ συνέχισε το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη νικώντας το Λαύριο 85-79.
Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε η μάχη των αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι πράσινοι έκαναν την ανατροπή και από το εις βάρος τους 2-0 κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με 3-2 στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Οι γηπεδούχοι από το 3ο σετ και μετά ανέβασαν την απόδοση τους, πήραν προβάδισμα και με πρωταγωνιστή τον Κόβαρ επικράτησαν στο τάι μπρέικ, μειώνοντας στους 3 βαθμούς την διαφορά από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που έχουν από 15.

Το Περιστέρι συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του στη Basket league. 4η συνεχόμενη νίκη και 5η συνολικά για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που επικράτησε με 85 – 79 του Λαυρίου. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν εξαρχής ρυθμό, όμως πάτησαν το γκάζι στην 2η περίοδο και διατήρησαν μία διαφορά ασφαλείας μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος για το Περιστέρι ο Μπίλαν με 14 πόντους, 7η συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για το Λαύριο.

Εξαιρετική άμυνα, δυνατή επίθεση. Με αυτά τα στοιχεία ο Άρης επιβλήθηκε με 85-68 της Καρδίτσας μπροστά στους 5.000 φιλάθλους του που γέμισαν το Αλεξάνδρειο. Με 29 επιθετικά ριμπάουντ οι Θεσσαλονικείς καθάρισαν το παιχνίδι και επέστρεψαν στις νίκες.

Απόψε η 7η αγωνιστική συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις ΠΑΟ – ΠΑΟΚ, Ιωνικός – Απόλλων Πάτρας και Προμηθέας – Ολυμπιακός.

Η νίκη των Λεϊκερς επί των Σπερς στο ΝΒΑ είχε το τίμημά της. Ο Γουέστμπρουκ προσπάθησε να σκοράρει και ο Κόλινς με ένα σκληρό φάουλ τον τραυμάτισε με αποτέλεσμα να ματώσει. Η σύρραξη δεν άργησε να έρθει με τον Γουέστμπρουκ να φωνάζει στον σέντερ του Σαν Αντόνιο και τον Λεμπρόν να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, σταματώντας την αιμορραγία του με μία πετσέτα.

Διαβάστε ακόμη: