Ο Βασίλης Οικονόμου εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στις χθεσινές αρχαιρεσίες καταλαμβάνοντας την τιμητική πέμπτη θέση στους σταυρούς προτίμησης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι λάτρης του στίβου και έχει υπάρξει αθλητής στο τριπλούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν 36 χρόνια ο νεαρός τότε Βασίλης Οικονόμου είχε κερδίσει στη Δράμα τους Πανελλήνιους Παίδων στο Τριπλούν.  Σήμερα παρακολουθεί με υπερηφάνεια τους γιούς του τον Αννίβα και τον Ρωμανό να δίνουν  τον δικό τους ωραίο αγώνα στον κλασικό αθλητισμό, χωρίς  να αφήνουν το διάβασμα και τις σπουδές τους.

Ο Βασίλης Οικονόμου μετά την εκλογή του έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Ο στίβος ήταν και παραμένει η μεγάλη μου αγάπη. Η ενασχόλησή μου, η υποψηφιότητά μου και η υποστήριξη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και της Τασούλας Κελεσίδου στόχευαν και στοχεύουν στην αναβάθμιση του Ελληνικού Στίβου.

Ευχαριστώ ολόψυχα τους εκπροσώπους των σωματείων του Κλασικού Αθλητισμού που με επέλεξαν και με εξέλεξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Θεωρώ ιερή μου υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, σε όλους τους νέους αθλητές, να δουλέψω για ένα καλύτερο μέλλον του Ελληνικού στίβου και αυτό θα πράξω».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.