Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς.

Η εκπομπή του Κώστας Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρήκε μερικές, παλιές φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα η εκπομπή γύρισε πίσω στο 2008 και βρήκε φωτογραφίες του αγαπημένου ηθοποιού στην Επίδαυρο επισημαίνοντας ότι παραμένει και σήμερα το ίδιο γοητευτικός με τότε.

Κάνοντας μάλιστα πλάκα στο πλατό επισήμαναν ότι η μόνη διαφορά του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ότι επιλέγει τα μαύρα ρούχα πλέον και όχι τα λευκά, όπως έκανε τότε.

Ποιος είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, εκτός από ηθοποιός, είναι και θεατρικός σκηνοθέτης. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα το 2006.

Γεννήθηκε στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου και πέρασε τα πρώτα του χρόνια. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Η πρώτη του επαφή με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, με τις παραστάσεις: Βρωμιά, Λυσιστράτη, Καλός στρατιώτης Σβέικ, Σε στενό οικογενειακό κύκλο, Ευμενίδες κ.ά.

Το 2008 έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές «Το Δέκα» στον ALPHA και «Ο γητευτής» στον ANT1. Ακολούθησαν οι σύντομες συμμετοχές του στη σειρά μυστηρίου «Σε είδα» και στην ερωτική σειρά «Αληθινοί Έρωτες» στον ALPHA, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στο ΚΘΒΕ, στις παραστάσεις: Λεωφορείο ο Πόθος, Ορέστης, Ματωμένος Γάμος και Ο τουφεκισμός της Σαλονίκης.

Όσο αφορά στα προσωπικά του, απέκτησε έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Από το 2021 είναι σε σχέση με την επίσης τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε ακόμη: