Την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση έκαναν Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή!

Το ζευγάρι που έπαιζε «κρυφτό» με τις κάμερες επί μήνες, τώρα έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση από κοινού. Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή εθεάθησαν σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, αφού πριν παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της δραματικής σχολής «Τεχνών Εκατό» του καλού τους φίλου, Λάκη Λαζόπουλου.

Μερικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο ηθοποιός στο Instagram μαρτυρούν ότι μετά την επίσκεψή τους στο κτίριο «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισαν τη βραδιά τους με την παρέα τους σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά αδιαφορώντας για τυχόν «αδιάκριτα» βλέμματα.

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή στην πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση

Στην παρέα του νέου ζευγαριού της σόουμπιζ βρέθηκαν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Μανώλης και ο Ιάκωβος Κονταρός και άλλοι επώνυμοι, καθώς και σπουδαστές της σχολής.

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή στην πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση

Μετά το διαζύγιό από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται ιδιαίτερα ανανεωμένη καθώς και ευτυχισμένη.

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν, ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος την αγκαλιάζει από τους ώμους, χωρίς να ανησυχεί πλέον, μήπως «τους παρεξηγήσουν».

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή έκαναν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση