Τις πρώτες της αναρτήσεις έχει ήδη κάνει η Δέσποινα Βανδή, μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και ποζάρει φανερά ανανεωμένη.

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε τη λύση του γάμου της με τον Έλληνα πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, με το λαμπερό ζευγάρι να αποφασίζει να διαλέξει χωριστούς δρόμους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Στη μια από τις νέες της αναρτήσεις λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με το μπικίνι της ενώ ανάμεσα στα σχόλια που έλαβε, ήταν και εκείνο της κόρης της, Μελίνας.

Ήθελε να ευχηθεί «καλό μήνα»

Θέλοντας να ευχηθεί «καλό μήνα» στους followers της στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία της, με την ίδια να φορά ένα μπλουζάκι και μαγιό!

Τα cοmments που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτησή της ήταν αποθεωτικά, με πρώτο και καλύτερο αυτό της κόρης της, της Μελίνας, που έγραψε: «Θεάρα»!

Δέσποινα βανδή

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η αποκάλυψη για την απόφαση για το διαζύγιο

Σχολιάζοντας τον χωρισμό του ζευγαριού στην εκπομπή «Love It», η δημοσιογράφος, Μάρτζυ Λαζάρου έκανε μια νέα αποκάλυψη αναφορικά με την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Εγώ αυτό που εισπράττω και αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ήταν μια απόφαση συνειδητή. Θεωρώ και πιστεύω και οι πληροφορίες οι δικές μου λένε πως τυπικά μένανε μαζί για τα παιδιά. Καταλαβαίνω πως σαν ζευγάρι είχαν χωρίσει νομίζω αρκετά χρόνια πριν. Αρκετά. Όταν υπάρχουν παιδιά, σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι επιπόλαιο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για το ζευγάρι.

Μάλιστα, το περιοδικό «Ciao» με δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ένα φλερτ στη ζωή του. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες λοιπόν, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ξεκινήσει ένα φλερτ, με ένα από τα μοντέλα του GNTM, αν και είναι στα πρώιμα στάδιά του και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει. Όσοι τον ξέρουν πάντως λένε ότι είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όσο δηλαδή, μπορεί να είναι κάποιος όταν τελειώνει μια σχέση ζωής.