Ληστεία στο σπίτι γνωστού πλαστικού χειρουργού έγινε χθες το βράδυ στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, δύο κουκουλοφόροι ληστές μπήκαν χθες στο σπίτι του γνωστού πλαστικού χειρουργού στην οδό Ακακίας στη Βαρυμπόμπη και αφού ακινητοποίησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 200.00 ευρώ.

Οι δύο κουκουλοφόροι ληστές μπήκαν στο σπίτι περίπου στις 21:30 χθες το βράδυ και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον πλαστικό χειρουργό και τη σύζυγό του. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι και τους βοηθητικούς χώρους, βρήκαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 200.000 ευρώ, τα αφαίρεσαν και εγκατέλειψαν μετά από λίγα λεπτά την μονοκατοικία.

Ο πλαστικός χειρουργός τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε την ληστεία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες της ληστείας.

Το σπίτι ερευνήθηκε από κλιμάκιο της σήμανσης για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών. Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια Μενιδίου, η οποία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμη: