Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει μία ομάδα στο πρωτάθλημα της Serie A. O Έλληνας εφοπλιστής θέλει να επενδύσει και σε άλλες ομάδες, μετά τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Θέλει να αγοράσει κι άλλη ομάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το παρακάτω σενάριο είχε αναπτυχθεί και στο παρελθόν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνδεθεί ξανά με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Σήμερα όμως το σενάριο αυτό αναπτύσσεται ξανά! Ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι αποκαλύπτει πως ο Έλληνας εφοπλιστής ρίχνει τα δίχτυα του στη Serie A και πιο συγκεκριμένα στη Μόντσα. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται καιρό τώρα στο στόχαστρο του Βαγγέλη Μαρινάκη και ίσως τώρα να έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να κλείσει επιτυχώς τη συμφωνία.

Στόχος του Μαρινάκη είναι μελλοντικά να δημιουργήσει ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών ομάδων από όλη την Ευρώπη. Η αρχή έγινε μετά τον Ολυμπιακό με την Νότιγχαμ Φόρεστ και την είσοδό του στην Premier League και τώρα θέλει να ενεργοποιηθεί στην Serie A. Η Μόντσα αναζητά νέο επενδυτή εδώ και πολύ καιρό και η επιλογή Μαρινάκη φαίνεται αυτή τη στιγμή ως η καλύτερη!

Διαβάστε ακόμη: