Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε η Βάνα Μπάρμπα περνώντας στην «αντεπίθεση» τους επικριτές της.

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο, ξέσπασε κατά των επικριτών της, μετά τα προσβλητικά σχόλια που ακολούθησαν εναντίον της, αποκαλώντας τους «πρόβατα».

Βάνα Μπάρμπα: «Όλη σας η ζωή, μια μέρα δική μου, υποκριτές και Φαρισαίοι»

Η οργισμένη ανάρτηση από την Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε..στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που εισται…ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….ή πηγαίνουν στην Επίδαυρο ή Ηρώδειο εκεί αλλοίμονο τι θα πει ο κόσμος..εσείς αγαπάτε την τέχνη….καλυψτε την αμορφωσιά σας..με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας..να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας..φθάνοντας.. ανθρώπους που πάντα θα εισται η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου..και να θυμασται. Μια μερα δικη μου..όλη ..η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».

Μετά το ατύχημα, το οποίο προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα στο πόδι, η ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο «Ασκληπιείο» Βούλας.

Η ηθοποιός είχε ατύχημα αφού παρακολούθησε παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Τότε, είχε γνωστοποιήσει το συμβάν πάλι μέσω facebook ενώ είχε γράψει: «Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή… δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος… Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση «Προμηθέας δεσμώτης». Με ενθουσιασμό το χειροκρότημα… και μετά ένα αστείο γλίστρημα και να το, το κακό… πολλαπλά κατάγματα και τώρα εγχείρηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Αργούς και τώρα τον κύριο Βουγιουκλάκη και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα. Κακό καλοκαίρι δύσκολο… πάμε παρακάτω… έχει ο θεός… να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση έκαναν οι κουμπάροι μου Στρατός Σοφία και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός… Τους ταλαιπώρησα τόσο… αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χρήστο που πήγε και μας έφερε… ο Έλληνας έχει φιλότιμο. Μέσα του αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…».