Σε διάψευση επί της ουσίας των αιτιάσεων του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας και του προέδρου, Δημήτρη Βερβεσού, για τη δίκη της Folli Follie, προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Με ανακοίνωσή της η επικεφαλής της Επιτροπής, Β. Λαζαράκου, απαντά στην αποκλειστική δήλωση του κ. Βερβεσού στο mononews, ότι οι δικηγόροι της υπόθεση της Folli Follie δεν ζήτησαν άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο ώστε να εξαιρεθούν από την αποχή και η δίκη να ξεκινήσει.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, μάλιστα τονίζει ότι στις 14 Δεκεμβρίου ζητήθηκε η άδεια από τον ΔΣΑ, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε με έγγραφη μάλιστα απάντηση.

Αναλυτικά τι αναφέρει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη δίκη της Folli-Follie

Αναφορικά με δημοσιεύματα σχετικά με την ποινική δίκη της FOLLI FOLLIE, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σε ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι την 14.12.2023 υπέβαλε στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας έγγραφο αίτημα για τη χορήγηση “άδειας για την παράσταση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την υποστήριξη της κατηγορίας από πλευράς Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην υπόθεση της Folli Follie η οποία θα εκδικαζόταν, μετά από διαδοχικές διακοπές από το Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, την 18/12/2023”.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «Το αίτημα δεν εγκρίθηκε με έγγραφη απάντηση του ΔΣΑ. Αντίθετα χορηγήθηκε άδεια από τον Σύλλογο για παράσταση στις 18.12.2023 μόνο για υποβολή αιτήματος διακοπής της δίκης».

Διαβάστε ακόμη: