Στην υπογραφή δεσμευτικού προσυμφώνου για την πώληση τμήματος ακινήτου της Watera Hellas στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου προχώρησε η Unibios, με το αντίτιμο της πώλησης να ανέρχεται σε 3,487 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, η Εταιρεία UNIBIOS Α.Ε. Συμμετοχών, ανακοινώνει ότι την 10.05.2025 συνυπέγραψε με επενδυτή δεσμευτικό συμβολαιογραφικό προσύμφωνο για την πώληση τμήματος του ακινήτου ιδιοκτησίας της θυγατρικής της WATERA HELLAS AE στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου.

Το ακίνητο αυτό, έκτασης 19 στρεμμάτων περίπου με βιομηχανικό κτίριο αποτελεί μέρος της ευρύτερης ιδιοκτησίας που είχε η UNIBIOS συνολικής έκτασης 64 στρεμμάτων.

Το αντίτιμο της πώλησης θα ανέλθει σε € 3.487.000.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο όμιλος UNIBIOS θα εγγράψει λογιστικό κέρδος ποσού περίπου € 1.187 χιλιάδων δεδομένου ότι η αξία του ακινήτου στα βιβλία του υπολείπεται του τιμήματος της πώλησης κατά το ποσό αυτό.

Διαβάστε ακόμη: