Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι

Στα κάγκελα η Αρχιεπισκοπή με τον Άκη Σκέρτσο τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

H Αρχιεπισκοπή είναι έξαλλη με τον Άκη Σκέρτσο καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Θεωρεί ότι αυτός τον πίεσε να τον φέρει τώρα για ψήφιση ενώ άλλα στελέχη ήταν εμφανώς αντίθετα. Μάλιστα, τα στελέχη αυτά ζητούσαν από τον Μητσοτάκη να έρθει σε επαφή με την Εκκλησία πριν την ψήφιση για να δείξουν ότι και αυτοί έχουν κάποιο λόγο… Όμως, ο Σκέρτσος τούς είπε ότι η “Εκκλησία δεν νομοθετεί, δεν θα ρωτήσουμε κανέναν” και έτσι προχώρησαν. Σε τελική ανάλυση θεωρούν τον Σκέρτσο ως τον άνθρωπο που έχει χειροτερέψει τις σχέσεις Μητσοτάκη- Ιερώνυμου.

Τα ορφανά στελέχη της Δεξιάς στρέφονται τώρα προς τον Κυριάκο Βελόπουλο

Αρκετά ορφανά στελέχη της Δεξιάς στρέφονται τώρα προς τον Κυριάκο Βελόπουλο όμως, τώρα ο Κυριάκος πετάει στα σύννεφα, μου λένε καλοί του φίλοι. Στην αρχή θέλησαν να τον προσεγγίσουν από το κόμμα Σπαρτιάτες, αυτοί που είναι απέναντι στον Στίγκα. Μετά άρχισαν να του κολλάνε κάτι Μπογδάνοι και λοιπές σέκτες. Ο Βελόπουλος εάν δεν είσαι 100% δικός του, δεν σε βάζει μέσα στο κόμμα. Δεν εμπιστεύεται ούτε τη σκιά του.

Οι υπερεξουσίες της Θεοδώρας Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζουν τα άλλα «κορίτσια»

Μου λένε ότι η Θεοδώρα Τζάκρη έχει γίνει στο ΣΥΡΙΖΑ κάτι σαν την Βάρτζελη όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ… Επιλέγει την ηγετική ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη, την εισηγείται στον Στέφανο και αυτός δίνει το πράσινο φως. Οι υπερεξουσίες έχουν προβληματίσει άλλες κοπελιές από τον Βαρδάρη όπως η Κατερίνα Νοτοπούλου και φυσικά η Δώρα Αυγέρη η οποία προσπαθεί να στηρίξει την υποψηφιότητά της στην ευρωβουλή.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «παίζει μπαλίτσα» στα social media και πλασάρετε καλά για τις ευρωεκλογές

Μου λένε ξανά και ξανά ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό tik tok λογαριασμό που έχει χιλιάδες views και αυτό αποτελεί το πρόπλασμα για να πλασαριστεί καλά στις ευρωεκλογές. Επειδή, στην ευρωπαϊκή δεξιά έχουμε δει πολλά, κάπως έτσι ξεκίνησε και η Ιταλίδα Μελόνι και κατέληξε πρωθυπουργός, μην αμφισβητείται κανέναν και καμία όταν μπορεί και εκφράζεται αποτελεσματικά σε έναν κόσμο, έστω και από τα social media.

Παλιά καραβάνα ο ΓΑΠ, στηρίζει και στηρίζεται ανάλογα, όπως τώρα με τον Χάρη Δούκα

Ηταν πολύ γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πολύ στενή σχέση με τον Χάρη Δούκα και του πρότεινε τον γιό του προκειμένου να τον βάλει στον Εθνικό Κήπο. Ο ΓΑΠ – να πούμε την αλήθεια- είχε στηρίξει παλιά και τον Γιώργο Καμίνη για δήμαρχο και κέρδισε τον μεγάλο δήμο της χώρας. Τώρα στήριξε τον Δούκα και συνετέλεσε ώστε να τον στηρίξουν και κόμματα εκτός ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά η εμφάνιση ενός Ανδρέα Παπανδρέου (γιο του ΓΑΠ) σημαίνει ότι παίρνει πλέον το βάπτισμα του πυρός για να μπει στην πολιτική πιο βαθιά.

Μετά τον γιό του Γιώργο Παπανδρέου και ο υιός Καρχιμάκη μπαίνει στα κόλπα

Όμως, ο γιος του ΓΑΠ δεν είναι ο μόνος γόνος που μπαίνει από τα τσικό του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη ομάδα… Μου λένε και για τον Λευτέρη Καρχιμάκη, γιό του Μιχαλιού από το Λασίθι που θέλει να κατέβει για ευρωβουλευτής. Δεν ξέρω αν έχει τύχη αλλά θα γράψει καλά νούμερα στην Κρήτη και στην Δυτική Αθήνα στηριζόμενος στην πελατεία του πατέρα του.

1,7 εκατ. ευρώ κοστίζει το νέο σπίτι που αγόρασε ο Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ στο Κολωνάκι

1,7 εκατ. ευρώ κοστίζει το νέο σπίτι που αγόρασε ο Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ στο Κολωνάκι. Το σπίτι είναι στην οδό Λεβέντη κοντά στην πλατεία του Κολωνακίου και φυσικά πολύ κοντά στη Βουλή. Ο Κασσελάκης βέβαια αγόρασε ένα σπίτι με την προοπτική να μείνει στην Ελλάδα για χρόνια. Βέβαια, αν στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πατώσει τότε τον βλέπω να του μένει στα χέρια το σπίτι και να το δίνει άρον άρον σε κανένα μεσιτικό να τον νοικιάσει…

Από τη Μαρία Συρεγγέλα περιμένει ο Μητσοτάκης να «μαζέψει» τον κομματικό μηχανισμό

Αυξημένες οι μετοχές της Μαρία Συρεγγέλα στη ΝΔ και ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι έχει βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να μαζέψει τον κομματικό μηχανισμό. Το επόμενο διάστημα θα οργώσει την Πελοπόννησο. Τα προπύργια της ΝΔ θα φύγουν πρώτα καθώς μετά έχει δύσκολες αποστολές στην Βόρεια Ελλάδα. Θα είναι επίσης το στέλεχος που θα οργανώσει και το Συνέδριο του κόμματος και τρέχει ήδη ως οργανωτική επιτροπή για να γίνει γιορτή για τους νεοδημοκράτες.

Γυναίκα πρωτοκλασάτου υπουργού έχει ανοίξει πόλεμο με έτερο κυβερνητικό στέλεχος

Γυναίκα μεγάλου υπουργού έχει ανοίξει πόλεμο με άλλο κυβερνητικό στέλεχος και ο λόγος είναι μία σημαντική πρωτοβουλία στο εξωτερικό. Δεσμεύομαι να μην πω παραπάνω, αλλά το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι η σύζυγος είναι πολύ επίμονη και διεκδικεί συνεχώς να έχει λόγο ακόμα και στα χωράφια του υπουργού. Φαίνεται ότι δεν τής φτάνουν αυτά, θέλει να μπαίνει και σε ξένα χωράφια και να μπλέκεται στα πόδια άλλων υπουργών και υφυπουργών… Ποιος θα βρεθεί να τής κόψει τα πόδια… Σίγουρα όχι ο υπουργός, για τον οποίο έχω σοβαρές ενδείξεις ότι είναι παντοφλάκιας…

ΚΟΥΙΖ: Ποιο κυβερνητικό στέλεχος έχει ζητήσει να πάει ευρωβουλή αλλά το Μαξίμου έχει βάλει στον πάγο το αίτημά του. Μου λένε, “Δεν φτάνει που το κάναμε και κυβερνητικό, τώρα θέλει και Βρυξέλλες”…

Διαβάστε ακόμη: