Κυρίες και κύριοι καλή σας ημέρα

Ο Στέφανος Παραστατίδης έχει παρασύρει τον Ανδρουλάκη στην αναξιοπιστία

Έρμαιο της αριστερής τάσης μέσα στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως τα μη κρατικά πανεπιστήμια άγεται και φέρεται από τον Στέφανο Παραστατίδη, ένα στέλεχος που άνετα θα μπορούσε να είναι και στον ΣΥΡΙΖΑ… Αν ο Ανδρουλάκης δεν στηρίξει την νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ενώ έχει δηλώσει υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 τότε θα κριθεί ως αναξιόπιστη αντιπολίτευση.

Αν η Νέα Δημοκρατία πέσει κάτω από 33% στις Ευρωεκλογές έρχεται ανασχηματισμός

Όπως μου έλεγε και μεγάλο κυβερνητικό στέλεχος, αν η ΝΔ ολισθήσει κάτω από το 33,18% τότε ο ανασχηματισμός στην κυβέρνηση θα είναι βέβαιος. Ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι τα ποσοστά της ΝΔ στις ευρωεκλογές θα πέσουν και αυτό που μετράει είναι να μην πέσουν κάτω από το ποσοστό που έλαβε η ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2019. Αυτό που αποκλείω είναι να κάνει και εκλογές πρόωρες… Κατηγορηματικά όχι.

Όλο το Μέγαρο Μαξίμου πήγε στον γάμο του Έρικ Παρκς

Στο Πύργο Πετρέζα βρέθηκε σχεδόν όλο το Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός για το γάμο του στενού συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη Έρικ Παρκς που παντρεύτηκε την σύντροφό του Αλεξάνδρα Γεράρδη. Ο Πρωθυπουργός έκατσε μόνο στο μυστήριο ενώ τα υπόλοιπα στελέχη έμειναν και στο γλέντι. Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό οι Γιαννης Μπρατάκος, Άκης Σκέρτσος, Κυριάκος Πιερρακάκης, Αλέξ Πατέλης, Θ.Νέζης, Στ. Παπασταύρου, Μ.Βορίδης, Γ.Μυλωνάκης, Μ.Μπεκίρης, Ν.Χαρδαλιάς, Ν.Ρωμανός,Π. Μαρινάκης,Γ. Ζωγράφος, Κ.Κάπη, Α.Πελώνη, Γ.Ευθυμίου, Β.Ζούλας, Γ.Σμυρλής.

Παράπονα από 36 δικαστές και εισαγγελείς στον Πρωθυπουργό

Μέχρι τον Πρωθυπουργό έφτασαν 36 Ανώτατοι Δικαστές και Εισαγγελείς, καταγγέλλοντας άνιση μεταχείρισή τους, σε σχέση με τους υπόλοιπους ομοιοβαθμους συναδέλφους τους στον Άρειο Πάγο!Συγκεκριμένα, τρεις Αντιπρόεδροι Αρείου Πάγου, 23 Αρεοπαγίτες και 10 Αντεισαγγελείς υπέβαλλαν αίτημα στον Υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, το οποίο κοινοποίησαν στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Δικαιοσύνης, ζητώντας να ρυθμιστεί με διάταξη, το πρόβλημα των οδοιπορικών, που ταλανίζει τους δικαστές και εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, οι οποίοι δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, αλλά αναγκάζονται να ταξιδεύουν από περιοχές της περιφέρειας, όπου διαμένουν, να πληρώνουν ξενοδοχεία, μετακινήσεις κλπ.Μεταξύ των ανώτατων δικαστικών λειτουργών, που προσφεύγουν είναι η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Πρόεδρος της Επιθεώρησης του Ανώτατου Δικαστηρίου Ελένη Φραγκάκη, ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Φλωρίδης, που είναι και αδελφός του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη και ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών, ενώ έχει θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων, στις επερχόμενες εκλογές του κλάδου.

Άγνωστο αν θα παει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ουκρανίας στα Τίρανα, λόγω Μπελέρη

Ίσως δούμε τον Πρωθυπουργό να πηγαίνει τέλος του χρόνου στα Τίρανα για να βρεθεί με άλλους ευρωπαίους ηγέτες στην Σύνοδο Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ουκρανίας. Βέβαια οι σχέσεις Μητσοτάκη- Ράμα είναι πολύ άσχημες και δεν ξέρουμε πως θα πάει αυτή η Σύνοδος, το θέμα είναι να μην νομιμοποιήσει η παρουσία του Μητσοτάκη εκεί, τις άθλιες μεθόδου του αλβανικού καθεστώτος απέναντι στους ομογενείς της Χειμάρρας και ειδικότερα στο εκλεγμένο δήμαρχο Φρέντι Μπελέρη.

Πρόταση στην Ελένη Βαρβιτσιώτη για την Ευρωβουλή

Τη γνωστή δημοσιογράφο Ελένη Βαρβιτσιώτη βολιδοσκοπεί το Μαξίμου για να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση.

Οι μαφιόζικες οργανώσεις γιγαντώνονται παρά τις μεγαλόσχημες εξαγγελίες για επικείμενη εξάρθρωσή τους

Η εκτέλεση του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα έχει προκαλέσει συναγερμό στην Κατεχάκη. Κυρίαρχη είναι η εκτίμηση ότι τα συμβόλαια θανάτου αναλαμβάνουν μαφιόζικες συμμορίες από το εξωτερικό, οι οποίες δραστηριοποιούνται με απόλυτο επαγγελματισμό. Επισημαίνουν επίσης ότι μετά από κάθε πληρωμένο συμβόλαιο οι εκτελεστές εγκαταλείπουν την Ελλάδα και γιαυτό δεν μπορούν να εντοπιστούν. Η έξαρση της εγκληματικότητας φέρνει στην επιφάνεια τη λίστα που είχε παραδώσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις εισαγγελικές αρχές, στην οποία καταγράφονταν οι εγκληματικές συμμορίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα. Άγνωστο γιατί οι αρμόδιοι δεν αξιοποίησαν τα καυτά στοιχεία, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να κινδυνεύει να γίνει Κολομβία.

Οι ικανότητες του Κυριάκου Πιερρακάκη και η μεταρρύθμιση της παιδείας

Αυστηρούς όρους για την εισαγωγή στα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια προβλέπει ο νόμος Πιερρακάκη. Πρόκειται κατά γενική ομολογία για ένα συγκροτημένο νόμο, ικανό να προκαλέσει τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που συντελέστηκε στον χώρο της Παιδείας. Την εκτίμηση αυτή διατυπώνουν και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις, εξαίροντας τις ικανότητες του Κυριάκου Πιερρακάκη.

Αναζητείται λύση για την ιατρική περίθαλψη των αγροτών

Στην κυβέρνηση αναζητούν λύση προκειμένου να μη μείνουν χωρίς περίθαλψη από τις αρχές Μαρτίου 733.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες οι οποίοι έχουν οφειλές προς την εφορία. Οι αποφάσεις για το επίμαχο ζήτημα θα ληφθούν στα μέσα Μαρτίου, αφού προηγουμένως μελετήσουν τα ποσοστά αυτών οι οποίοι θα ρυθμίσουν τις οφειλές για να μπορούν να έχουν δωρεάν περίθαλψη.

ΚΟΥΙΖ 1: Ποιος κορυφαίος υπουργός έπεισε το Μαξίμου για να διατηρηθεί στην θέση του γνωστό διοικητικό στέλεχος μεγάλου οργανισμού. Υπόψιν ο υπουργός δεν έχει καμία σχέση με το υπουργείο στο οποίο ανήκει ο οργανισμός αυτός….

ΚΟΥΙΖ 2: Μετά τα ζευγάρι Ράπτη-Μπρατάκος, Παρκς- Γεράρδη και Ζωγράφος – Κάπη, ποιο άλλο ζεύγος της κυβέρνησης ετοιμάζεται να βάλει μπρος το γάμο του;

ΚΟΥΙΖ 3: Ποια υπουργός της κυβέρνησης πιάστηκε προχθές το βράδυ επ αυτοφώρω, στο γραφείο της μάλιστα, να κερατώνει τον προβεβλημένο φίλο της; Να προσθέσουμε ότι κανείς από όσους το έμαθαν δεν δήλωσε έκπληκτος!

Διαβάστε ακόμη: