Uncharted: Έτοιμο το τρέιλερ της ταινίας βασισμένο σε video game του Play Station. Mετά από χρόνια που πέρασε κολλημένη σε μια κόλαση της προπαραγωγής, η κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου video game της Sony και της Naughty Dog, «Uncharted» έχει το πρώτο της τρέιλερ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τομ Χόλαντ, ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία ντυμένος ως ο ήρωας των παιχνιδιών, Νέιθαν Ντρέικ, ένας τυχοδιώχτης, ο οποίος λέγεται πως είναι απόγονος του θαλασσοπόρου Σερ Φράνσις Ντρέικ, και ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές του κόσμου ψάχνοντας χαμένους θησαυρούς, όπως στη χαμένη πόλη του Ελ Ντοράντο ή στην αναζήτηση για το χρυσάφι του πειρατή Χένρι Αβερι.

Uncharted: Χόλαντ, Γουόλμπεργκ και Μπαντέρας 

Την Πέμπτη (21/10) και ενώ είχαν διαρρεύσει κάποια αποσπάσματα από την προηγούμενη ημέρα, κυκλοφόρησε κι επισήμως το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Uncharted», η οποία πραγματεύεται το ξεκίνημα του «Νέιτ» Ντρέικ, πριν τις περιπέτειές του όπως τις έχουμε γνωρίσει στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Πρόκειται δηλαδή, για ένα origin story.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από το κλιπ διάρκειας 2:34, ο Χόλαντ διατηρεί και σε αυτήν την ταινία το χιουμοριστικό στυλ που γνωρίσαμε στις ταινίες Spiderman, ενώ και εδώ θα τον δούμε να… δοκιμάζεται σε δύσκολες καταστάσεις, όπως στη σκηνή με το φορτηγό αεροσκάφος την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό έργο που περιμένουμε να έχει και την υπογραφή της Naughty Dog μιας και αυτό το διάστημα γίνονται τα γυρίσματα της σειράς «Last Of Us» βασισμένης στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, με πρωταγωνιστές τον Πέδρο Πασκάλ και την Μπέλα Ράμσεϊ στους ρόλους των Τζόελ και Έλι αντιστοίχως.

Uncharted: O Χόλαντ θεωρεί λάθος τον ρόλο του

Ο Χόλαντ, ο οποίος παίζει τον ρόλο ενός πιο νεαρού Ντρέικ στην ταινία, μιλώντας πρόσφατα στο βρετανικό περιοδικό GQ χαρακτήρισε την προσέγγισή του στον ρόλο αυτό ως «λάθος». Είπε πως, μερικές φορές, προσπαθούσε να δείχνει ωραίος σε κάποιες σκηνές παρά να επικεντρωθεί στον πως θα παίξει τον ρόλο του. «Από την στιγμή που αρχίζει να αναρωτιέσαι εάν δείχνει ωραίος σε αυτό το πλάνο, η ηθοποιία γίνεται κάτι τελείως διαφορετικό από το να παίζεις έναν χαρακτήρα. Νομίζω πως υπάρχουν στοιχεία στην ερμηνεία μου στο “Uncharted” όπου έπεσα στην παγίδα του “θέλω να δείχνω ωραίος τώρα. Θέλω να είναι αυτή η cool στιγμή μου. Επρεπε να παίξω αυτόν τον δυνατό, στωικό χαρακτήρα – βασικά να είμαι ο Μαρκ Γουόλμπεργκ.»

Uncharted: Διχάζει gamers και θεατές

Όσον αφορά το «Uncharted», έχει ήδη διχάσει gamers και θεατές, με άλλους να γίνονται ακόμη πιο ανυπόμονοι για την πρεμιέρα, αλλά την πλειοψηφία να μην έχει πειστεί για το αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται πως πέρασε από χίλια κύματα από το 2009 -όταν και είχαμε πρωτοακούσει τις προθέσεις για το φιλμ-  αφού εκτός από τα προβλήματα που δημιούργησε ο κορωνοϊός, οι συντελεστές της προχώρησαν και σε αλλαγή όχι ενός, όχι δύο, αλλά επτά σκηνοθετών, έχοντας αρχικά υπολογίσει ότι η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.