H Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια πολύ «δυνατή» επιχειρηματική κίνηση! Η Αμερικανίδα influencer, επιχειρηματικές και πολλά ακόμη συνεχίζει να μεγαλώνει τη δυναμική της στον χώρο της ένδυσης. Τα επιχειρηματικά της σχέδια πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Έχει δημιουργήσει τα δικά της brands και κάνει θραύση στη βιομηχανία της μόδας. Στο νέο της βήμα, στον τομέα των εσωρούχων φρόντισε να προχωρήσει σε μια κίνηση – επένδυση που μακροπρόθεσμα θα της φέρει πολλαπλά κέρδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

Άνοιξε συνεργασία με τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Βρετανός μέσος έγινε το μοντέλο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των εσωρούχων της εταιρίας SKIMS. Λίγο πριν τον δούμε να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Γερμανίας στο EURO2024, ο Τζουντ έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε μόνο με το εσώρουχο. Η παραγωγή φρόντισε να λαδώσει στην κυριολεξία τον σούπερ σταρ της Ρεάλ και να τον φωτογραφήσει μόνο με το μποξεράκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)

«Είμαι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, όλοι φοράνε SKIMS», είναι το μήνυμα που λέει ο 23χρονος άσος κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού.

Διαβάστε ακόμη