Ο 15χρονος Τζούλιαν Χολ φαίνεται ότι είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ήδη τα… ραντάρ κορυφαίων συλλόγων της ευρώπης έχουν εντοπίσει τον ταλαντούχο παίκτη και παρακολουθούν την εξέλιξή του και είναι έτοιμες να κάνουν τις κινήσεις τους για να τον αποκτήσουν.

Πρώτη και καλύτερη η Τσέλσι που εδώ και αρκετό καιρό ανήκει στον Τοντ Μπόελι, ο οποίος έχει αλλάξει αρκετά πράγματα στον σύλλογο. Ένα από αυτά είναι και η τακτική που ακολουθεί ο σύλλογος στις μεταγραφικές περιόδους. Οι «Μπλε» πλέον κινούνται για την απόκτηση νεαρών παικτών, ώστε να χτίσουν μία πολύ καλή ομάδα που θα διεκδικήσει από τώρα τίτλους αλλά σε λίγα χρόνια θα κάνει… όργια σε Αγγλία και Ευρώπη.

Η αγγλική ομάδα έχει αποκτήσει ήδη αρκετά αστέρια για το μέλλον και φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει. Πιο συγκεκριμένα, η Τσέλσι παρακολουθεί στενά την πορεία του Τζούλιαν Χολ από τον αγώνα του στο Generation adidas Cup U-15s τον Απρίλιο. Ο σύλλογος του Τόμας Τούχελ ήθελε να φέρει στο Λονδίνο τον παίκτη για δοκιμαστικά τον Ιανουάριο, πριν γίνει 16 χρονών, όμως τελικά υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς μέχρι το 2026.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Evening Standard», η Τσέλσι συνεχίζει να επιθυμεί την απόκτησή του και θέλει να προλάβει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου για την υπογραφή του. Έτσι, πλέον η ομάδα του MLS μπορεί να αρνηθεί την πρόταση της δοκιμαστικής περιόδου από την Τσέλσι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να στείλει τον Χολ με την μορφή δανεισμού στην Λειψία ή και την Σάλτσμπουργκ, που είναι στον ίδιο Όμιλο, ώστε να πάρει ο παίκτης μία… γεύση από την Ευρώπη.

Ο Τζούλιαν Χολ έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία που κάνει το ντεμπούτο του στο MLS όταν μπήκε από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο στο ματς των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με την Σικάγο Φάιαρ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0.

Διαβάστε ακόμη: