Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Τοντ Μπόελι έχει επικριθεί για την… εμπλοκή του στην ομάδα, ωστόσο ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ , πιστεύει ότι «δεν είναι πρόβλημα» που πηγαίνει στα αποδυτήρια μετά τους αγώνες για να μιλήσει στους παίκτες.

«Αν το πεις από την αρχή, νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα. Είναι ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος», είπε ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στο BBC Radio 5 Live.

«Μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε δωμάτιο ανά πάσα στιγμή. Οι σκέψεις και το τι λέει είναι διαφορετικό θέμα. Εάν έχεις καλή σχέση και κατανόηση, θα ξέρεις ότι συμβαίνει σε πολλά μέρη και το έχω ζήσει. Ίσως οι παλιοί ιδιοκτήτες να μείνουν στην εξώπορτα και να τους ευχηθούν καλή τύχη πριν το παιχνίδι και να τους σφίξουν τα χέρια.

Αλλά τα πράγματα αλλάζουν και το ποδόσφαιρο επίσης, είναι μέρος της ζωής τους και είναι απολύτως φυσικό τώρα. Βγαίνει τώρα προς τα έξω καθώς η Τσέλσι δεν κερδίζει. Αν κέρδιζε, θα έλεγαν το αντίθετο: “Ω, τι οικογένεια, ακόμα και ο ιδιοκτήτης τους πηγαίνει στα αποδυτήρια μετά τους αγώνες. Απλώς εξαρτάται από την κατάσταση».