Η Τζούλια Ρόμπερτς βρέθηκε καλεσμένη στο Watch What Happens Live With Andy Cohen, και αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πιο σκληρό ναρκωτικό που έχει δοκιμάσει ποτέ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συμμετείχε στο δημοφιλές παιχνίδι «Plead the Fifth» όπου ο καλεσμένος έχει το δικαίωμα να επικαλεστεί την 5η τροπολογία του Συντάγματος και να μην απαντήσει σε μία ερώτηση. Αλλά η Τζούλια Ρόμπερτς δεν το έκανε όταν ο οικοδεσπότης τη ρώτησε πιο ήταν το πιο σκληρό ναρκωτικό που έχει δοκιμάσει ποτέ.

Χωρίς δισταγμό, η Τζούλια Ρόμπερτς απάντησε «τα μανιτάρια». Όταν ο οικοδεσπότης τη ρώτησε πώς της φάνηκε η εμπειρία εκείνη απάντησε πως «ναι, ήταν ωραία. Δεν θα πω ψέματα. Αλλά παιδιά, μην το δοκιμάσετε».

Στη συνέχεια, η Τζούλια Ρόμπερτς επικαλέστηκε αμέσως την 5η τροπολογία του Συντάγματος όταν ο οικοδεσπότης της ζήτησε να κατατάξει τρεις από τις ταινίες της, από την περισσότερο στη λιγότερο αγαπημένη της. Και οι τρεις κλασικές: Pretty Woman, Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου και Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ.

Στο ίδιο επεισόδιο, η Τζούλια Ρόμπερτς ρωτήθηκε από το κοινό αν έχει μετανιώσει που αρνήθηκε κάποιους ρόλους στην καριέρα της.

«Κανέναν για τον οποίο να έχω μετανιώσει, γιατί νομίζω ότι ήταν θέμα μοίρας», εξήγησε, αλλά πρόσθεσε ότι δύο προτάσεις που απέρριψε ήταν το «Έχετε μέιλ στον υπολογιστή σας» και «Ο τελευταίος των Μοϊκανών». Τους ρόλους ερμήνευσαν οι Μεγκ Ράιαν και Μάντλιν Στόουν αντίστοιχα.

«Η Κέιτ Μπλάνσετ υποτίθεται ότι θα ήταν στο Closer, αλλά μετά έμεινε έγκυος, οπότε πήρα εγώ τον ρόλο. Άρα, έχω την τύχη σε μερικά καλά πράγματα» πρόσθεσε η Τζούλια Ρόμπερτς.

Διαβάστε ακόμη: