Η πρωταγωνίστρια του «Ozark» και «Inventing Anna» Τζούλια Γκάρνερ θα είναι μάλλον εκείνη η οποία θα ενσαρκώσει την βασίλισσα της ποπ στη μεγάλη οθόνη καταφέρνοντας να προκριθεί ανάμεσα στις Φλόρενς Πιου, Αλέξα Ντεμί, Οντέσα Γιαγνκ και Εμα Λάιρντ, οι οποίες βρίσκονταν στην λίστα ως πιθανές υποψήφιες για τον ρόλο της Madonna. 

Η Τζούλια Γκάρνερ γεννήθηκε στο Ρίβερντεϊλ, στο Μπρονξ, το 1994. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Άννα, η οποία είναι καλλιτέχνης. Η μαμά της, Τάμι Τζινγκολντ είναι Ισραηλινή και ήταν επιτυχημένη κωμικός που συμμετείχε στο ισραηλινό Saturday Night Live, ενώ είναι πλέον θεραπεύτρια. Ο πατέρας της, Τόμας Γκάρνερ είναι από το Οχάιο και είναι ζωγράφος και δάσκαλος τέχνης. Η ίδια σπούδασε ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα από όπου αποφοίτησε το 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο της ταινίας υπογράφει η ίδια η ο ποπ σταρ, καθώς δεν θα εμπιστευόταν κανέναν να μεταφέρει στο μεγάλο πανί τη ζωή της. Έχει υποσχεθεί ότι υπάρχουν πολλές ανείπωτες ιστορίες να μας διηγηθεί, ενώ επίκεντρο του φιλμ θα είναι φυσικά η μουσική. Το σενάριο θα συνυπογράφουν επίσης η βραβευμένη με Όσκαρ, Ντιάμπλο Κόντι και η Έριν Κρεσίντα Γουίλσον.

Η Madonna είχε δηλώσει δυο χρόνια πριν πως ετοίμαζε το σενάριο για την ταινία με θέμα τη ζωή της λέγοντας τότε πως «η ταινία θα δείχνει τον αγώνα μου ως καλλιτέχνης να επιβιώσω στην ανδροκρατούμενη μουσική σκηνή, θα δείχνει την πορεία μου. Θα είναι οι χαρές, οι λύπες, η τρέλα, η παράνοια, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα – το making of μιας superstar.»