Στη δημοσιότητα ήρθαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Τζορτζ Μπάλντοκ, σχεδόν είκοσι ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατό του.

Σύμφωνα με το Mega, οι τοξικολογικές εξετάσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ βγήκαν καθαρές. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν προκύπτει λήψη οποιαδήποτε ουσίας που να συνδέεται με τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, εκτός από τις τοξικολογικές εξετάσεις σημειώνεται πως στη σορό του πραγματοποιήθηκαν και ιστολογικές, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως ο αθλητής έπασχε από μεγαλοκαρδία.

Υπενθυμίζεται πως στις 9 Οκτωβρίου, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη νεκροψία – νεκροτομή που του έγινε εξαρχής, είχε προκύψει ο πνιγμός εντός ύδατος. Ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία που οδήγησε στον πνιγμό του.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατό του

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα, ήρθαν νέα στοιχεία στη δημοσιότητα για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του οφείλεται μεν σε πνιγμό εντός ύδατος, ωστόσο δεν είναι αυτή η ακριβής αιτία. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του Alpha από την ιατροδικαστική έρευνα φέρεται ότι έχει εντοπιστεί ένα εύρημα στην καρδιά του.

Υπάρχουν υποψίες λοιπόν, για καρδιομεγαλία και θα διερευνηθούν τυχόν αίτια αυτής. «Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να σημαίνει και τίποτα καθώς αρκετοί αθλητές έχουν καρδιομεγαλία» επισημαίνεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. «Φως» στα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ θα ρίξουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων εξετάσεων που αναμένονται.

Διαβάστε ακόμη: