Ο Τζόνι Ντεπ πουλάει μια συλλογή τεσσάρων προσωπικών του έργων για χιλιάδες δολάρια.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει θέσει προς πώληση τέσσερις μεταξοτυπίες, που απεικονίζουν δημόσια πρόσωπα, όπως ο Χεθ Λέτζερ και ο Μπομπ Μάρλεϊ, μέσα από μια γκαλερί στο Λονδίνο.

Η συλλογή του έχει τίτλο «Friends & Heroes II» και η τιμή της ανέρχεται στα 21.000 δολάρια. Τα πορτραίτα είχαν διατεθεί προς πώληση μεμονωμένα, όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν από δύο εβδομάδες, όμως και οι 780 εκτυπώσεις έχουν εξαντληθεί πλέον.

Στον επίσημο ιστότοπο του Castle Fine Art αναφέρεται για τη συλλογή: «Κάθε εικόνα είναι μια οικεία αντανάκλαση του χαρακτήρα στα μάτια Τζόνι, μια απεικόνιση του πώς του αποκαλύφθηκαν. Δουλεύοντας από φωτογραφικές αναφορές, κάθε εικόνα έχει απογυμνωθεί σε μια απλή και εμβληματική απεικόνιση του θέματος, την οποία ο Τζόνι ανέπτυξε και στη συνέχεια ενεργοποίησε, με τη χαρακτηριστική έκφραση του χεριού του».

Εξαντλήθηκαν τα έργα της πρώτης συλλογής του Ντεπ

«Κάθε εικόνα είναι μια οικεία αντανάκλαση του χαρακτήρα στα μάτια του Τζόνι, μια απεικόνιση του πώς του αποκαλύφθηκαν. Δουλεύοντας από φωτογραφικές αναφορές, κάθε εικόνα έχει απογυμνωθεί σε μια απλή και εμβληματική απεικόνιση του θέματος, την οποία ο Τζόνι ανέπτυξε και στη συνέχεια ενεργοποίησε, με τη χαρακτηριστική έκφραση του χεριού του», αναφέρει ο επίσημος ιστότοπος του Castle Fine Art για τη συλλογή.

Η πρώτη συλλογή του Τζόνι Ντεπ είχε τεθεί προς πώληση το 2022, με τίτλο «Friends & Heroes», και περιλάμβανε πορτρέτα των Κιθ Ρίτσαρντς, Αλ Πατσίνο, Μπομπ Ντίλαν και Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Τα έργα εξαντλήθηκαν και πωλήθηκαν αντί 4.740 δολάρια έκαστο.

Διαβάστε περισσότερα