Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, καθώς έχει εμφανιστεί σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές με τους ήρωες που ενσαρκώνει να γίνονται θρυλικοί.

Όπως ειναι φυσικό, όλη αυτή η επιτυχία συνοδεύεται και από τεράστια χρηματικά ποσά, με τον Ντεπ να έχει φτάσει να έχει καθαρή αξία 150 εκατομμύρια δολάρια για το 2022 σύμφωνα με το Forbes, παρά το γεγονός ότι η καριέρα του έχει υποστεί σοβαρές συνέπειες τα τελευταία χρόνια, μετά το διαζύγιο του με την Άμπερ Χερντ.

Ωστοσό, πριν το διαζύγιο και στην συνέχεια την πολύκροτη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, ο διάσημος ήταν γνωστός για τις εξωφρενικές του σπατάλες, οι οποίες έχουν γίνει αρκετές φορές μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ.

Το αν ο Ντεπ μπορούσε να αντέξει οικονομικά τον τρόπο ζωής του, είναι ένα ερώτημα που είναι δύσκολο να απαντηθεί, καθώς ο αστέρας των Πειρατών της Καραιβικής έχει ξοδέψει κατά καιρούς τεράστια χρηματικά  ποσά σε πράγματα τα οποία ξεπερνάνε την φαντασία.

Δείτε παρακάτω την λίστα με τα 10 πιο εξωφρενικά ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει:

Rolls-Royce Wraith

Πολλές διασημότητες έχουν στην κατοχή τους ακριβά αυτοκίνητα, κάτι που δεν είναι και τόσο περίεργο, ωστόσο ο Τζόνι Ντεπ πλήρωσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να αποκτήσει ένα.

Πρόκειται για μια Rolls-Royce Wraith, η οποία είναι ένα από τα κορυφαία πολυτελή οχήματα, και του κόστισε περίπου 328.000 δολάρια.

Kentucky Ranch

Ο Τζόνι Ντεπ κάποτε κατοικούσε σε ένα τεράστιο ράντσο στο Κεντάκι, το οποίο κάλυπτε μια έκταση 166 στρεμμάτων και διέθετε την κυρίως κατοικία, 3 αχυρώνες και 15 στάβλους. Η κατοικία αποτελούνταν από έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, μια τραπεζαρία, ένα μπαρ, καθώς και ένα τεράστιο οικογενειακό δωμάτιο. Φυσικά, το σπίτι είχε πισίνα και άλλους υπαίθριους χώρους διασκέδασης, ενώ ένα επιπλέον μικρότερο σπίτι, λειτουργούσε ως ξενώνας.

Corvette Roadster 1959

Η Rolls-Royce Wraith δεν είναι το μοναδικό όχημα που ανήκε στην συλλογή αυτοκινήτων του Τζόνι Ντεπ, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός είχε αγοράσει και μια κόκκινη Corvette roadster του 1959.

Είναι ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, με παλιομοδίτικη εμφάνιση, το οποίο χρησιμοποιούσε αρκετά ο ηθοποιός όταν μετακινούνταν στο Λος Άντζελες. Ο Ντεπ έχει χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο και σε μερικές κινηματογραφικές του σκηνές, όπως στο “The Rum Diary”.

Ακίνητα στους λόφους του Χόλιγουντ

Δεν ξέρουμε αν ο ηθοποιός έχει μανία με τα ακίνητα, ωστόσο είχε στην κατοχή του 5 ακίνητα στους λόφους του Χόλιγουντ, τα οποία για έναν περίεργο λόγο βρίσκονται στον ίδιο δρόμο.

Μπορεί να μην ήθελε να ζει δίπλα σε ξένους ή απλά του αρέσει να ξοδεύει τα χρήματα του, καθώς για να τα αποκτήσει πλήρωσε 19 εκατομμύρια δολάρια. Λέγεται μάλιστα ότι ήθελε να δημιουργήσει μια υπόγεια σήραγγα μεταξύ τους, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό συνέβη ποτέ.

Ιδιωτικό τζετ

Αρκετές διασημότητες έχουν στην κατοχή τους ένα ιδιωτικό τζετ αυτές τις μέρες, καθώς τους επιτρέπει να ταξιδεύουν οπουδήποτε και όποτε τους αρέσει, χωρίς να χρειάζεται να κάθονται μαζί με άλλους ανθρώπους.

Φυσικά, ο Τζόνι Ντεπ δεν θα αποτελούσε εξαίρεση, καθώς είχε ( ή έχει)  ένα ιδιωτικό τζετ, το οποίο χρησιμοποιεί για να πηγαίνει από τα κινηματογραφικά στούντιο στα σπίτια του σε όλο τον κόσμο. Ξόδεψε αρκετά χρήματα για να το αποκτήσει, ενώ πληρώνει 200.000 δολάρια τον μήνα για να το συντηρεί.

Κρασί

Ο ηθοποιός είναι μεγάλος λάτρης του κρασιού καλής ποιότητας και λέγεται ότι ξόδευε 30.000 δολάρια τον μήνα για την αγορά του. Ενώ το σύνολο των φιαλών του κρασιού που αγόραζε πιθανόν να μην ήταν για προσωπική του κατανάλωση, σίγουρα δεν θα ήταν αρκετές, αλλά λίγες και ακριβές.

5 ρετιρέ

Μπορεί να νομίζετε ότι μόνο ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης θα ήταν αρκετό για κάποιον, αλλά όχι για τον Τζόνι Ντεπ, καθώς έχει στην κατοχή του πέντε, τα οποία αγόρασε για περίπου 7,2 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά τα ρετιρέ του Ντεπ διαθέτουν 9 υπνοδωμάτια και 14 μπάνια, ένω ένα από αυτά χρησιμοποιήθηκε ως στούντιο τέχνης.

Γαλλικό χωριό

Καλά διαβάσατε, ο Τζόνι Ντεπ έχει στην κατοχή του το δικό του ιδιωτικό χωριό στο Plan De La Tour της Γαλλίας, το οποίο αγόρασε το 2016 για άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δεδομένου ότι είναι ένα μικρό χωριό, η τιμή του σίγουρα δεν θα ήταν χαμηλή, ενώ λέγεται ότι δαπάνησε 10 εκατομμύρια δολάρια για την αναβάθμιση των πετρόκτιστων κτιρίων του.

Το χωριό έχει διατεθεί αρκετές φορές προς πώληση και σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 55 εκατ. δολαρίων.

Γιοτ

Ο ηθοποιός είχε αγοράσει ένα απίστευτα πολυτελές γιοτ 22 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο μπορούσε να φιλοξενήσει έως και 10 επισκέπτες στις 5 καμπίνες του. Δεν είναι πλέον στην κατοχή του, καθώς το πούλησε στην συγγραφέα των βιβλίων “Χάρι Πότερ”, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Νησί στις Μπαχάμες

Ο ηθοποιός πλήρωσε 3,6 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το ‘Little Hay’s Pond Cay Island’ στις Μπαχάμες το 2004. Το νησί διαθέτει έξι παραλίες εκ των οποίων κάποιες έχουν πάρει τα ονόματα των παιδιών του.