Ο Τζόνι Ντεπ έφτασε στη Βοστώνη την Παρασκευή κρατώντας ένα μπαστούνι πριν από τη συναυλία του, η οποία είχε αρχικά αναβληθεί λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο 60χρονος πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» εμφανίστηκε χαμογελαστός το βράδυ της Παρασκευής πριν από τη συναυλία με το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires.

Τζόνι Ντεπ: Mε μπαστούνι πριν τη συναυλία του

Σύμφωνα με το Page Six, η μπάντα του Ντεπ αναγκάστηκε να αναβάλει τρεις από τις ημερομηνίες της περιοδείας της στις ΗΠΑ στις 29 Μαΐου, όταν ο ηθοποιός του «Blow» τραυματίστηκε.

«Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι οι Hollywood Vampires θα αναβάλουν τις τρεις ημερομηνίες της περιοδείας μας στις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα», έγραψε τότε το συγκρότημα.

Ο Τζόνι Ντεπ υπέστη έναν επώδυνο τραυματισμό στον αστράγαλό του μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του και ο γιατρός του συνέστησε να μην ταξιδέψει.

Τζόνι Ντεπ: Η ακύρωση των συναυλιών με τους Hollywood Vampires

Όπως είχε γίνει γνωστό με ανακοίνωση του συγκροτήματος, είχε αναγκαστεί να αναβάλει τρεις από τις ημερομηνίες της περιοδείας του στις ΗΠΑ στις 29 Μαΐου, λόγω τραυματισμού του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, η δήλωση έγραφε: «Με λύπη μας μοιραζόμαστε ότι οι Hollywood Vampires θα αναβάλουν τις τρεις ημερομηνίες της περιοδείας μας στις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Τζόνι υπέστη έναν επώδυνο τραυματισμό στον αστράγαλό του μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του και ο γιατρός του συνέστησε να μην ταξιδέψει.

Είναι συντετριμμένος από αυτή την τροπή των γεγονότων, αλλά ανυπομονεί να ξεκουραστεί ώστε και οι τέσσερις Vampires να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην περιοδεία στην Ευρώπη».

Οι συναυλίες είχαν αρχικά οριστεί για τις 30 Μαΐου, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο Μάντσεστερ, στη Βοστώνη και το Μπέθελ, αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη: