«Depp v Heard» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Η παραγωγή του Netflix θα επικεντρωθεί γύρω από τη σκληρή αναμέτρηση ανέμεσα στους δύο Χολιγουντιανούς σταρ, που ανέδειξε νικητή τον Ντεπ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου παγκοσμίως και στην Ελλάδα και θα αποτελείται από τρία επεισόδια.

Στόχος του Netflix είναι να αποδώσει τα όσα συνέβησαν όσο το δυνατό με πιο «ουδέτερη» οπτική στα γεγονότα. Το δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ αναφέρει: «Η σειρά τριών επεισοδίων μπορεί να ρίξει νέο φως στην ιστορία που όλοι νομίζουν ότι ήδη γνωρίζουν».

Ακόμη, η Κούπερ θα κάνει μία προσπάθεια να δείξει στο κοινό,  τι συμβαίνει όταν το δικαστήριο της κοινής γνώμης αρχίζει να επισκιάζει την πραγματικότητα.

Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει την κατάθεση και των δύο δίπλα-δίπλα, χρησιμοποιώντας πλάνα από 200 ώρες ζωντανής μετάδοσης της δίκης από τα κεντρικότερα δελτία ειδήσεων και τους πολίτες-σχολιαστές στο TikTok και το Twitter.

Διαβάστε περισσότερα