Η δικαστική «διαμάχη» ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ, καθώς και η «θυελλώδης» σχέση τους, μεταφέρεται στον κινηματογράφο. Η ταινία φέρει τον τίτλο “Hot Take: The Depp / Heard Trial” και θα κάνει πρεμιέρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα θέασης Tubi, τη 30ή Σεπτεμβρίου.

Ο Μαρκ Χάπκα θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ως Ντεπ, ενώ, η Μέγκαν Ντέιβις θα ενσαρκώσει τη Χερντ. Αναφορικά με τη νομική ομάδα τους, η Μελίσα Μάρτι θα υποδυθεί τη δικηγόρο του Ντεπ, Καμίλ Βάσκες και η Μέρι Κάριγκ θα εμφανιστεί ως η δικηγόρος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντχοφτ. Το σενάριο υπογράφει ο Γκάι Νικολούτσι και η Σάρα Λόμαν θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Χάπκα ως Ντεπ ακούγεται να λέει «αυτό δεν είναι ζωή. Κανείς δεν πρέπει να το περάσει αυτό», ενώ, σε άλλο σημείο, η Ντέβις ως Άμπερ Χερντ αναφέρει «έχω το δικαίωμα να πω τι μου συνέβη».

Μετά τη δικαστική απόφαση, ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι οι ένορκοι «μού έδωσαν πίσω τη ζωή μου», ενώ, η Άμπερ Χερντ έκανε λόγο για «πλήγμα» και τόνισε ότι «η απογοήτευση που νιώθω, δεν περιγράφεται με λόγια».

Διαβάστε ακόμη: