Ο τραγουδιστής έχει ανοίξει δύο εστιατόρια, στο Νιου Τζέρσεϊ, και προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Τζον Μπον Τζόβι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ καταφέρνοντας με το συγκρότημα του που έχει το όνομα του να πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και να μπουν στη λίστα με τα best selling groups του κόσμου.

Έξω από το «Soul Kitchen» υπάρχει μκια μικρή βιολογική φάρμα/ Φώτο: @jonbonjovi

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, μάλιστα έπαιξε ένα μικρό ρόλο στο «Sex and the city» και αρκετές διακρίσεις. Μεταξύ άλλων, ως στιχουργός ο Τζον Μπον Τζόβι εισήχθη στο Hall of Fame των Στιχουργών το 2009, ενώ τρία χρόνια αργότερα κατετάγη νούμερο 50 στη λίστα του περιοδικού Billboard «Power 100», μια κατάταξη για τους «πιο ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας».

Ο τραγουδιστής με ποδιά πλένει τα άπλυτα μέσα στην κουζίνα

Όμως, ο Τζον Μπον Τζόβι έχει έντονη και πλούσια φιλανθρωπική δράση. Ο καλλιτέχνης με την σημαντική πορεία στη μουσική βιομηχανία έχει φτιάξει ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό το Soul Foundation προκειμένου να στηρίξει ανθρώπους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ο Τζον Μπον Τζόβι σε ρόλο… σερβιτόρου

Ήταν 19 Οκτωβρίου του 2011 όταν ο καλλιτέχνης άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο «Soul Kitchen», το οποίο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του φιλανθρωπικού οργανισμού του.

Το JBJ Soul Kitchen είναι ένα μη κερδοσκοπικό εστιατόριο που διευθύνει ο τραγουδιστής και προσφέρει γεύματα σε ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Πλέον, έχει δύο εστιατόρια στο Νιου Τζέρσεϊ προκειμένου να εξυπηρετεί περισσότερους συνανθρώπους του που δεν έχουν οικονομική άνεση.

Ο Τζον μΠΟν Τζόβι έχει τιμηθεί για τη πλούσια φιλανθρωπική του δράση

Στα εστιατόρια του Τζον Μπον Τζόβι οι άνθρωποι που πηγαίνουν να απολαύσουν το γεύμα ή το δείπνο τους μπορούν να αφήσουν ένα πολύ μικρό ποσό – ότι μπορεί ο καθένας. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουν την προτεινόμενη δωρεά μπορούν να γίνουν μέλη της κοινότητάς ώστε να μάθουν για τους πόρους και τις ευκαιρίες εθελοντισμού στο Soul Kitchen.

«Για όσους δεν μπορούν να κάνουν μια δωρεά για το γεύμα τους, σας προσκαλούμε να έρθετε, να απολαύσετε ένα γεύμα και να μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε μέλος της κοινότητας JBJ Soul Kitchen προσφέροντας εθελοντικά» αναφέρει η ιστοσελίδα του μη κερδοσκοπικού εστιατορίου.

Ο τραγουδιστής περνάει αρκετό χρόνο στα εστιατόρια, ενώ δεν διστάζει να μπει μέσα στην κουζίνα να πλύνει πιάτα και να σερβίρει το φαγητό στους ανθρώπους που το επισκέπτονται καθημερινά.