Ο Τζο Μανγκανιέλο μετά το διαζύγιό του με τη Σοφία Βεργκάρα έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή του.

Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει ότι ο 47χρονος ηθοποιός συγκατοικεί με τη νέα του σύντροφο, Κέιτλιν Ο’ Κόνορ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Μανγκανιέλο και η 34χρονη «είναι πολύ ερωτευμένοι και το πάθος τους για τα ταξίδια, είναι κάτι που τους ενώνει σαν ζευγάρι».

Η Βεργκάρα για τον χωρισμό της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «El País», η Βεργκάρα αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που μετά από 10 χρόνια χώρισε με τον σύζυγό της.

«Λοιπόν, είμαι πρόσφατα διαζευγμένη από τον δεύτερο σύζυγό μου, με τον οποίο ήμουν μαζί για 10 χρόνια. Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος- ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είμαι μια μεγάλη μαμά. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια. Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα», είχε πει η Λατίνα καλλονή.

Για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης τόνισε: «Έτσι, αν έρθει ο έρωτας, πρέπει να έρθει με τα δικά του παιδιά. Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση- είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου- αυτό πρέπει να κάνω».

Διαβάστε ακόμη: