Τις καλοκαιρινές του διακοπές ξεκινά ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με την οικογένειά του, με τις εντυπώσεις να κλέβει ο μικρότερος εγγονός του, Μπο.

Η οικογένεια Μπάιντεν αναχώρησε από τον Λευκό Οίκο με αυτοκινητοπομπή για την βάση Άντριους έξω από την Ουάσινγκτον με προορισμό το νησί Kiawah της Νότιας Καρολίνας, όπου θα ξεκουραστεί για μία εβδομάδα. Μαζί με τον Τζο Μπάιντεν στο Air Force One, ήταν η σύζυγός του Τζιλ Μπάιντεν, ο γιος τους Χάντερ, η σύζυγός του Μελίσα Κοέν και ο δίχρονος εγγονός του Μπο.

Στη συνέχεια, η οικογένεια μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη βάση Τσάρλεστον, από όπου κατευθύνθηκαν σε ένα ιδιωτικό σπίτι σε μια περιφραγμένη κοινότητα δίπλα σε ένα γήπεδο γκολφ για να περάσουν τις διακοπές τους.

Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα διακοπών των Μπάιντεν, τις δραστηριότητες ή το πότε σκοπεύει να επιστρέψει στην Ουάσινγκτον. Σύμφωνα πάντως με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, ο Αμερικανός πρόεδρος θα μείνει στο σπίτι ενός φίλου στο νησί, το οποίο η οικογένεια έχει χρησιμοποιήσει σε προηγούμενες επισκέψεις.

Ο κατάξανθος εγγονός του Τζο Μπάιντεν- Ντυμένος ασορτί με τον παππού του, χαιρέτισε τα πλήθη

Πάντως, κατά την αναχώρησή τους με το Air Force One, τις εντυπώσεις φαίνεται πως έκλεψε ο μικρός Μπο, ο οποίος ήταν ντυμένος ασορτί με τον παππού του, φορώντας μπλε κοστούμι, με καρφίτσα με την αμερικανική σημαία στο πέτο.

Ο 2χρονος, με τα μακριά ξανθά μαλλιά του να ανεμίζουν στον αέρα, κρατούσε το χέρι του παππού του και έκανε έναν στρατιωτικό χαιρετισμό, καθώς ο Τζο Μπάιντεν χαιρετούσε από τις σκάλες του Air Force One.

Εντυπωσιακή ήταν επίσης και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, η οποία επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο φορώντας ένα φωτεινό ροζ φλοράλ φόρεμα Oscar de la Renta, το οποίος συνδύασε με nude γόβες.

Διακοπές για τον Τζο Μπάιντεν μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Το ταξίδι έρχεται λίγες ημέρες μετά το αρνητικό τεστ κορωνοϊού του Τζο Μπάιντεν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Αμερικανός πρόεδρος προσβλήθηκε από κορωνοϊό και βρέθηκε θετικός στις 30 Ιουλίου. Ο γιατρός όμως του έδωσε την άδεια να ταξιδέψει στη Νότια Καρολίνα με την οικογένειά του, αναφέρει η Daily Mail, με το δημοσίευμα να προσθέτει πως εξακολουθεί να υποφέρει από «βήχα».

Είναι επίσης, η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος θα κάνει καλοκαιρινές διακοπές από τότε που ανέλαβε τα προεδρικά του καθήκοντα το 2020.