Πολλές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο κοινό της Τζίτζι Χαντίντ, αλλά και του Ζέιν Μάλικ τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ξυλοκόπησε την μητέρα του διάσημου μοντέλου.

Μέχρι και πριν κάποιες ώρες, ο Ζέιν Μάλικ δεν παραδεχόταν σε καμία περίπτωση την ενοχή του για κακοποίηση της πεθεράς του, Γιολάντα Χαντίντ, όμως τα δικαστικά έγγραφα, που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για μία «σύγκρουση άνευ προηγουμένου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Γιολάντα Χαντίντ εμφανίστηκε απρόσκλητη στο σπίτι του ζευγαριού στην Πενσιλβάνβια και αμέσως δέχτηκε την επίθεση του Μάλικ.

Αν και αρχικά, δεν της επιτέθηκε σωματικά, της μίλησε με αισχρούς χαρακτηρισμούς, που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται. «Ολλανδική αηδία», φέρεται πως την αποκάλεσε αρχικά ο Μάλικ.

Στην συνέχεια, της ζήτησε να μείνει μακριά από την κόρη του, υποστηρίζοντας πως «είναι το δικό του σπέρμα, που βγήκε από το δικό του πέος» και άρα εκείνος έχει την αποκλειστικότητα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, καθώς και με πηγή που βρισκόταν εκεί την ώρα της σύγκρουσής τους, μετά τις σοκαριστικές ατάκες που αντάλλαξαν, ο Ζέιν Μάλικ έσυρε την Γιολάντα μέχρι και την ντουλάπα του δωματίου, στο οποίο βρίσκονταν εκείνη την στιγμή, προκαλώντας της έντονο σωματικό πόνο. Επιτέθηκε επίσης, λεκτικά σε έναν σωματοφύλακα που ήταν παρών.

Όπως αποκαλύπτει η πρόσφατη δημοσίευση του ίδιου στα social media, έχει ήδη χωρίσει με την Τζίτζι Χαντίντ, ενώ μοιράζονται την επιμέλεια της κόρης τους.

Μετά την επίθεση και την παραδοχή της ενοχής του -έστω για την λεκτική επίθεση- ο τραγουδιστής καλλείται να πληρώσει το πρόστιμο, που θα του επιβάλλει το δικαστήριο, ενώ θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα διαχείρισης θυμού. Τέλος, θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για 360 ημέρες.