Η είδηση του χωρισμού Τζίτζι Χαντίντ- Ζέιν Μάλικ, που επιβεβαιώθηκε από πολλές πηγές στο People, ήρθε λίγες ώρες αφότου άρθρο του TMZ δημοσίευσε ρεπορτάζ όπου πηγές ανέφεραν ότι η μαμά της Τζίτζι, Γιολάντα, ισχυρίστηκε ότι ο Ζέιν τη «χτύπησε» και σκέφτεται να προχωρήσει σε καταγγελία.

Οι πηγές του TMZ είπαν ότι το συμβάν συνέβη την περασμένη εβδομάδα και όπως σημειώνει το δημοσίευμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τη βίαιη επίθεση.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής, που απέκτησαν πέρσι το πρώτο τους παιδί, χώρισαν ξανά και δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν.

«Η Τζίτζι είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στο καλύτερο για την κόρη της και ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», είπε ο εκπρόσωπος του μοντέλου στο People, εξηγώντας ότι η προτεραιότητα της είναι να φροντίζει τον εαυτό της και το μωρό της.

Μάλιστα, το περιοδικό έγραψε ότι το ζευγάρι χώρισε έπειτα από καβγά

«Δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, είναι και οι δύο καλοί γονείς», είπε ένας οικογενειακός φίλος.

«Η Γιολάντα είναι φυσικά πολύ προστατευτική με την Τζίτζι. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και το εγγόνι της», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αποκάλυψαν στο TMZ ότι ο 28χρονος χτύπησε την 57χρονη πεθερά του.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής αυτό το διαψεύδει.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι έχω χτυπήσει τη Γιολάντα Χαντίντ. Για χάρη της κόρης μου αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες», ανέφερε.

Τζίτζι Χαντίντ-Ζέιν Μάλικ: Τι λέει ο ίδιος στο twitter

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ανήρτησε δήλωση στο Twitter, αποκαλύπτοντας την δική του εκδοχή, «Σε μια προσπάθεια να προστατέψω αυτόν τον χώρο [για την Κάι] συμφώνησα να μην αντιδράσω σε ισχυρισμούς που προέκυψαν από έναν καβγά που είχα με ένα μέλος της οικογένειας της συντρόφου μου, το οποίο εισέβαλε στο σπίτι μας ενώ η σύντροφός μου ήταν απούσα, πριν από αρκετές εβδομάδες», έγραψε.

«Αυτό ήταν και θα έπρεπε να είναι ακόμα ένα ιδιωτικό ζήτημα, όμως φαίνεται ότι υπάρχει προς το παρόν ένα ρήγμα και ότι παρά τις προσπάθειές μου να αποκαταστήσω ένα γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον που θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε την κόρη μας με τρόπο που της αξίζει, υπήρξε μια “διαρροή” στον Τύπο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.